Vošin miks za nova tri boda

U nešto izmenjenom sastavu, Vojvodina NS seme slavila je na svom terenu protiv Niša, u petom kolu Superlige, sa 3:1 i tako uknjižila nova tri boda.
Tačno jedan set bio je potreban miksu, koji je napravio šef stručnog štaba Slobodan Boškan, da se prilagodi situaciji, uhvati ritam i u naredna tri perioda nadigra ekipu Niša (22:25, 25:15, 25:10, 25:19). 
 
Odlučio je Boškan, zbog velikog broja mečeva, da u ovom susretu pruži šansu i onim igračima koji su do sada manje igrali. Tako su od starta utakmice u postavi bili Zečević, Bošnjak, Bajandić (u drugom setu ga je zamenio Mehić). Jako važno za ekipu jeste to što je, posle kraće pauze zbog povrede, zaigrao i tehničar Andrija Vilimanović. Upravo njegov as za 7:5 u drugom periodu, doneo je prva dva poena viška, a u nastavku je Vojvodina samo uvećavala prednost. 
 
Razigrali su se mladi Bošnjak i Zečević, odličan je bio Migel, a Mehić je doneo novu energiju. Nešto iskusniji Simić i Vilimanović majstorski su predvodili tim. Još dominatniji bili su Novosađani u trećem setu, dok je nešto više borbe viđeno u četvrtom, ali je šampion ipak mirno kontrolisao situaciju i rutinski priveo utakmicu kraju.
 
"Zadovoljan sam i igrom i pobedom. Što se tiče prvog seta, ja sam najavio da ću u ovoj utakmici i drugim igračima dati priliku, koji su do sada manje igrali. Nije lako igračima koji ne igraju stalno da odmah uđu u ritam utakmice. Mislim da smo bili malo nervozniji na prijemu, ali je ulazak Mehića doneo mirnoću. Zadovoljan sam zaista kako su se Bošnjak i Zečević uklopili. I dalje ćemo davati priliku svima, to moramo raditi, kako bi se oni kalili, ali i kako bismo mi videli koliko oni mogu da pruže i koliki je njihov napredak", rekao je Slobodan Boškan.
 
"Malo smo sporije startovali, ali nam to nije predstavljalo problem da se kasnije vratimo i odigramo ubedljivo. Drago mi je što smo mi koji manje igramo iskoristili šansu, posebno mislim na Zečevića i mene. Mislim da smo opravdali poverenje trenera i na dobar način smo završili utakmicu", kaže srednji bloker Aleksandar Bošnjak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.