Vaterpolisti Vojvodine poraženi u Šapcu

Vaterpolisti Vojvodine poraženi su od Šapca u gostima rezultatom 15:10, u okviru 5. kola Superlige Srbije.
Vaterpolisti Vojvodine poraženi u Šapcu
Foto: Pixabay
Početni deo igre pripao je vaterpolistima Šapca rezultatom 5:1, ali je Vojvodina u drugoj četvrtini ipak uspela da smanji prednost domaćina, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 6:5.
 
Ipak, u trećoj četvrtini Šabac se odvaja na tri gola razlike (11:8), da bi u poslednjem delu igre tu prednost dodatno uvećao i ostvario ubedljivu pobedu od 15:10.
 
Najefikasniji u meču na Gradskom bazenu u Šapcu bili su Vasović kod domaćih sa četiri pogotka, a isti učinak je imao i Rogač iz Vojvodine.
 
U narednom kolu Vojvodina gostuje ekipi Radničkog, naredne subote, a trenutno zauzima sedmo mesto, dok je Radnički drugoplasirani.
  • Milos

    31.10.2021 21:33
    Otkud bazen u Sapcu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.