VIDEO: Kabel ponovo bez bodova, poražen od Javora

Fudbaleri Kabela poraženi su na domaćem terenu od Javora, rezultatom 2:1, u 15. kolu Prve lige Srbije.
VIDEO: Kabel ponovo bez bodova, poražen od Javora
Foto: Jelena Grlić
Dvostruki strelac za Javor bio je Ivelja, dok je jedini pogodak za Kabel postigao Martinkevič.
 
Gosti su do prednosti došli nakon loše intervencije odbrane Kabela. Jedan od igrača Javora izborio se za centaršut, Ivelja je potom pobegao svom čuvaru i glavom prosledio loptu u mrežu.
 
Prvih pola sata obeleženo je inicijativom gostiju, ali su domaći uspeli da se vrate u meč. Napali su gol Javora, u 31. minutu, nakon centaršuta, lopta je nadvisila čuvara mreže gostiju, a odlično je odreagovao Marinkevič, koji je uspeo da pogodi mrežu glavom iz teške pozicije. 
 
Javor je potom nastavio da ređa prilike i ima inicijativu sve do kraja meča. Upravo u finišu utakmice uspeli su da dođu do gola koji im je doneo nova tri boda. Nakon ubačaja ponovo se Ivelja dobro snašao, smireno prosledivši loptu u gol.
 
Posle 15 odigranih utakmica Kabel se nalazio na poslednjem mestu na tabeli, sa osvojenih sedam bodova.
 
  • Армаггедон

    01.11.2021 11:15
    Кабел је типичан пример земље у којој живимо. Прошле године се борио за прво место,а ове за опстанак.Али тако нам и треба кад све ћутке посматрамо.
  • Dusan Dzigurski

    01.11.2021 10:35
    Taj Kabel i jeste za trecu ligu, takav im je i stadion, toliko imaju i navijaca. Da su kojim slucajem prosle sezone usli u Prvu ligu to bi bila prava smejurija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.