Vojvodina dočekuje Zvezdu u derbiju kola: Novosađani pet godina bez pobede protiv Beograđana

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u nedelju, 7. novembra, ekipu Crvene zvezde, u 16. kolu Superlige Srbije.
Vojvodina dočekuje Zvezdu u derbiju kola: Novosađani pet godina bez pobede protiv Beograđana
Foto: 021.rs
Beograđani iz 14 utakmica imaju 35 bodova, što je osam manje od prvoplasiranog Partizana, zbog čega im je svaki bod važan. 
 
Nasuprot tome, Vojvodini je cilj da obezbedi mesto koje će im pružiti novu evropsku avanturu, pa je do sada sakupila 23 boda.
 
Novosađani su vezali pet utakmica bez poraza, dok su u poslednja tri kola slavili. Crvenu zvezdu je iznenadio Radnik u pretprošlom kolu, te želi što pre da pravi novi pobednički niz, pogotovo nakon poraza u Ligi Evrope, i da se približi Partizanu.
 
Voša i Zvezda su poslednji put igrali u julu ove godine kada je rezultat bio nerešen. Odnos pobeda i poraza je na strani Beograđana. Vojvodina je poslednji put protiv Zvezde slavila u maju 2016. godine.
 
Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.
 
Takođe, u skladu sa važećim merama za suzbijanje širenja korona virusa, za svaku tribinu će u prodaju biti pušten broj ulaznica koji odgovara polovini ukupnog kapaciteta te tribine.
 
Utakmica se igra u nedelju, u 16:45 časova.
  • SVI NA SEVER

    06.11.2021 15:33
    Braco slaninari svi na stadion !!! Dzaba zvezdi, dzaba zvezdi i titula 300 kad na grbu, kad na grbu....
  • pawlle

    06.11.2021 09:17
    ukinuti svaki vid fudbala ,nije to za vas
  • ništa lično

    06.11.2021 08:24
    Samo KAŽEM
    nećete moći na zapdnu tribinu zato to sze nevaspitani i nekulturni i bahti,zato što ste pogodili svog pomoćnog trenera flašom a vaš dragi kapiten je pretio noviniru zbog slika tog sluaja. Ndam se da če vas itbaciti iz evro takmičenja na barem deset godina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.