Sjajni odbojkaši Vojvodine do nova tri boda

Nova tri boda uknjižili su odbojkaši Vojvodine NS seme, pošto su u šestom kolu Superlige, na gostovanju, bili bolji od Mladog radnika.
Slavili su Novosađani sa 3:0 u ovom meču, posle dobre i odgovorne igre u svim elementima. 
 
Rezultat po setovima bio je 25:21, 26:24, 25:21.
 
Od samog starta nametnuli su ritam crveno-beli i već na polovini prvog seta imali su značajnu prednost, da bi blokom stigli i do 17:12. Uspeo je domaćin da se približi, ali je as Parapunova ponovo doneo Vojvodini tri poena prednosti, što je bilo dovoljno da se ovaj period meča mirno privede kraju. 
 
U istom ritmu nastavili su puleni Slobodana Boškana i u drugom setu, uz dobar servis, malo grešaka, efikasnost u napadu i angažovanost u polju. Imali su stalnu prednost Novosađani do polovine ovog dela meča. Dobrim servisom, poremeteli su tada Požarevljani crveno-bele i stigli do izjednačenja. Iako je Vojvodina opet povela, domaćin je još jednom zapretio i uveo set u egal finiš. Ipak, mirnija, sigurnija i konkretnija bila je gostujuća ekipa, te je tako povela sa 2:0.
 
Dobru igru i stalno vođstvo imali su Novosađani i u trećem setu, no Požarevljani su u završnici stigli samo na poen zaostatka. Međutim, nisu dozvolili crveno-beli nikakav preokret. Najpre je u napadu bio precizan Parapunov, a onda je i servisom doneo dva poena Vojvodini za 25:21 i konačnu pobedu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport