Voša ispunila očekivanja: Vodila na poluvremenu pa poražena od Zvezde

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u derbiju 16. kola Superlige Srbije od ekipe Crvene zvezde rezultatom 1:2.
Voša ispunila očekivanja: Vodila na poluvremenu pa poražena od Zvezde
Foto: FK Vojvodina
Vojvodina je na poluvremenu vodila 1:0, nakon jedinog pogotka u prvom delu igre koji je delo Mirka Topića u 31. minutu.
 
U drugom delu igre, ipak Beograđani pronalaze put do mreže golmana Simića, najpre preko Milana Pavkova u 52. minutu, a potom i preko Aleksandra Dragovića deset minuta kasnije.
 
Do kraja meča Vojvodina nije uspela da izjednači rezultat, pa su beogradski crveno-beli ponovo odneli čitav plen sa gostovanja u Novom Sadu.
 
Nakon ovog meča Vojvodina je nastavila seriju od više od pet i po godina bez pobede nad Zvezdom.
 
Vojvodina se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 23 osvojena boda, dok je Zvezda drugoplasirana sa 38.
 
U narednom kolu, nakon reprezentativne pauze, Voša ide u goste prvoplasiranom Partizanu.
  • Neoplanta rules

    08.11.2021 15:15
    Koji je smehotres taj domaci fudbal. Jedan telefonski poziv i utakmica iz keca predje u dvojku. Muka mi je. A Zvezdini navijaci su najjaci likovi, pre nekoliko dana su umalo ubili tog Italijana, pomocnog trenera a juce stavili transparent sa njegovim imenom. Sta ce taj covek misliti o njima, ne znam, ali smesno je "izvini nam sto smo te skoro ubili".
  • Novosadjani

    08.11.2021 11:33
    Dokle cemo biti zvezdina filijala? Uprava napolje !
  • Slaninar Grbavica

    08.11.2021 08:36
    Nece mene stadion vise videti. Bio sam na utakmici i shvatam da je namestena. Da li zbog kladionica (iz jedan u dva) ili je istina da su radili telefoni u poluvremenu i da je Vosa morala da izgubi, nije ni vazno. Nas fudbal je previse prljav da bih ga i dalje pratio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.