VIDEO Stanković napustio konferenciju posle pitanja da li je Vojvodina "morala" da izgubi od Zvezde

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković napustio je konferenciju za štampu nakon pitanja novinara o tome da li je Vojvodina morala da izgubi od Zvezde.
Na konferenciji za štampu koja se dogodila nakon utakmice u kojoj je Crvena zvezda savladala Vojvodinu nakon preokreta rezultatom 1:2, usledilo je i "treće poluvreme" ove utakmice.
 
Naime, trener Zvezde Dejan Stanković dobio na konferenciji za štampu pitanje "Da li je Vojvodina morala da izgubi ovaj meč da prvenstvo ne bi bilo već sada gotovo?".
 
Stanković je prvo rekao da nije razumeo pitanje, a kada je ono ponovljeno bez reči je ustao i napustio konferenciju za medije.
 
 
Pre nego što mu je postavljeno ovo pitanje Stanković se osvrnuo na igru svog tima i rekao da je meč opravdao naziv derbija kola, te da je srećan što je njegova ekipa uspela da se oporavi nakon poraza u Evropi.
 
"Bila je ovo dosta zahtevna i jaka utakmica. Obe strane su taktički odigrale veoma dobro, i jedna i druga ekipa su znale šta traže i kako da dođu do cilja. Nije lako posle poraza u Evropi i nakon dosta emocija posle te utakmice da se skupe snage i odigra meč protiv izuzetne Vojvodine. Gubili smo, ali uspeli smo da okrenemo utakmicu u našu korist posle izmena. Nametnuli smo svoj ritam i iako nismo stvorili mnogo šansi, imali smo sreće da iskoristimo te što smo stvorili", rekao je Stanković na konferenciji za medije i zahvalio se Vojvodini na fer i korektnoj utakmici.
 
Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da je ovo bila jedna od najboljih utakmica u ligi i istakao da ostaje žal što njegov tim nije osvojio barem bod.
 
"Mislim da je ovo jedna od boljih utakmica u ligi, a posebno me raduje što su momci izašli hrabro i dali sve od sebe. Da smo pobedili, bilo bi takođe zasluženo. Čestitam Zvezdi koja po meni ima najbolji tim u poslednjih deset godina. Kad vam Zvezda da drugi gol sa takvim iskustvom i kvalitetom, teško se vratiti i mi u tome danas nismo uspeli. Utakmica se lomila, mogli smo da damo i drugi gol ubrzo, ali nismo uspeli. Krivo mi je što nismo uzeli barem bod", rekao je Đorđević.
 
Trener Vojvodine je istakao da je cilj Vojvodine da izbori treće mesto u ligi ili barem Evropu.
 
"Nije lako u ovoj ligi. Veoma je izjednačeno prvenstvo, jer osim Zvezde i Partizana, koji su mnogo daleko od ostalih, sve ostale ekipe su ujednačene. Ovde je ozbiljna borba za svaki bod", rekao je Đorđević.
  • Djole, Vosa forever

    08.11.2021 15:11
    Ja necu vise icu ici na utakmice. Necu da me Vucic i njegova kamarila vuku za nos i prave budalom. I dalje se ovde namestaju utakmice i verovatno ce se uvek i namestati, sve da blizanci mogu da donose pare onima koji su zaista njihovi vlasnici. Ti klubovi zvanicno nisu privatizovani ali znamo svi ko je gazda.
  • Фкв

    08.11.2021 14:24
    Управа напоље!
  • Uprava napolje

    08.11.2021 11:31
    Lopovi iz uprave nas prodali !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.