VIDEO Bez golova na gostovanju Mladosti u Bačkoj Palanci, po "prečka" na obe strane

Fudbaleri novosadske Mladosti remizirali su na gostovanju Bačkoj u okviru 17. kola Prve lige Srbije u meču bez golova.
U prvom poluvremenu obe ekipe pretile su u nekoliko navrata sa distance, ali su golmani Milojević i Mirković bili na visini zadatka.
Najveću šansu u prvom delu igre imala je ekipa Bačke preko Danila Milenkovića, koji je nakon sjajnog solo prodora izašao pred golmana gostiju Mirkovića, ali je njegov udarac prošao pored leve stative.
 
Ekipa sa Mladosti sa Satelita bolje je otvorila drugi deo igre, kada je nakon sjajne akcije pogodila prečku.
 
S druge strane Milenković je i u drugom delu utakmice bio najopasniji, kada je nakon kornera uputio udarac iz voleja, koji golman gostiju uspešno brani. Najveća šansa za domaće je usledila nakon još jednog kornera, kada je nakon gužve u kaznenom prostoru Mladosti ekipa Bačke "zatresla" prečku.
 
Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja, pa su obe ekipe osvojile po bod.
 
 
Ekipa Mladosti i dalje se nalazi na drugom mestu tabele sa 34 osvojena boda, a za prvoplasiranom ekipom Inđije zaostaje šest bodova.
 
Bačkoj je ovaj remi treći u nizu, te se sada nalazi na 12 poziciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.