Voša protiv "večitih": Nakon poraza od Zvezde crveno-beli u nedelju gostuju prvoplasiranom Partizanu

Fudbaleri Vojvodine ovog vikenda gostuju prvoplasiranoj ekipi Partizana u okviru 17. kola Super lige Srbije.
Voša protiv "večitih": Nakon poraza od Zvezde crveno-beli u nedelju gostuju prvoplasiranom Partizanu
Foto: FK Vojvodina

Vojvodina će na taj način, nakon dvonedeljne reprezentativne pauze, nastaviti sa teškim rasporedom pošto će u prvom meču nakon poraza na svom stadionu od drugoplasirane Zvezde (1:2), gostovati najboljoj ekipi u dosadašnjem toku prvenstva - ekipi Partizana.

Partizan će u ovaj meč ući nakon remija sa novosadskim Proleterom (0:0) i tek drugom utakmicom od početka šampionata u kojoj nisu trijumfovali.

Kapiten Vojvodine Nemanja Čović ističe da, posle dobre utakmice protiv Zvezde na kojoj im je malo falilo da izvuku pozitivan rezultat, u Beograd idu da se nadigravaju.
 
"Ekipa Partizana je odlična, ali ne sumnjam u moje drugove. Želimo da se nadigravamo i očekujem dobru utakmicu", kaže Čović.
 
U prvom meču sezone Vojvodina je poražena od Partizana na Karađorđu rezultatom 0:2.
 
Ekipa Partizana ovog vikenda biće oslabljena za nastup nekoliko igrača, među kojima je i dvostruki strelac na poslednjem meču ove dve ekipe Izraelac Bibras Natho.
 
Čović ističe da je u prvom meču ekipa Vojvodine bila van ritma nakon teških gostovanja u Litvaniji i u Beogradu protiv Zvezde, ali da sada očekuje drugačiji meč.
 
"Vidim da su oslabljeni i da im neće igrati nekoliko igrača, iako se to nikad ne zna, jer stvari mogu da se promene u poslednji čas. Za nas će to biti težak meč, ali ne idemo tamo 'spuštenog garda'. Očekujem drugačiji meč", poručuje kapiten Vojvodine.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević u nedeljnom meču neće moći da računa na desnog beka Marka Bjekovića, koji zbog povrede gotovo izvezno neće nastupati do kraja polusezone.
 
Utakmica na stadionu "JNA" na programu je u nedelju u 15.45 časova.
  • детелинара

    19.11.2021 16:58
    Овде знају сви да сте зечеви и увек сте пред фирмом бежали...
    ---
    хахахахаха са вама увек циркус. Заборавили сте кад су вам ГНС упали на велики југ и направили дармар? Шако јада!
  • Заклетва верности

    19.11.2021 12:55
    Удобно је код куће и сви то добро знамо ал' ћемо и овде доћи срце да јој дамо !
    ФИРМАШИ СВИ У БЕОГРАД !

    Овде знају сви да сте зечеви и увек сте пред фирмом бежали...
  • mi smo fkv

    19.11.2021 12:53
    Posle crvenog titovog blizanca na red je dosao crni, braco slaninari svi u BG...

    UPRAVA NAPOLJE !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.