Rukometaši Voše sigurni protiv Dinama

Rukometaši Vojvodine savladali su pančevački Dinamo, rezultatom 31:22, u utakmici 10. kola Arkus lige.

Vojvodina je novom pobedom učvrstila prvo mesto u grupi A domaćeg šampionata. 

Šampion Srbije je pokazao svoju prepoznatljivu igru - čvrsta odbrana i brza kontra. 

Konačno je i trener Rojević mogao malo da predahne, u ekipu su se vratili povređeni igrači i na raspolaganju je imao širi roster, pa je i čitava igra izgledala mnogo bolje.

Utakmica je bila izjednačena gotovo do kraja prvog dela igre, kada je Vojvodina uspela da dođe do prednosti od tri gola. U nastavku je bila još bolja, a u 50. minutu je udvostručila prednost, otcepivši se na plus šest golova razlike.
 
Vošu su do pobede predvodili Ocvirk i Šotić sa sedam pogodaka, a pratio ih je Pribak sa šest golova. U narednom kolu Voša putuje u Kragujevac, gde ih čeka Radnički.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.