VIDEO: Odbrana Kabela trasira put ka ispadanju iz Prve lige Srbije

Fudbaleri Kabela ponovo su poraženi, ovog puta od Grafičara, rezultatom 3:1.

Dva tima koja su se prethodnih sezona borila za ulazak u najviši rang, sada se nalaze pri dnu Prve lige Srbije.

U 19. kolu Grafičar je došao do pete pobede u sezoni, zahvaljujući golovima Radulovića, Mituljikića i Golijanina. U strelce za Kabel upisao se Lučić.

Grafičar je do prednosti stigao već u prvom minutu. Presekli su dodavanje na sredini terena, odigrali nekoliko paseva sa malog fudbala, pa Radulović nije imao težak zadatak da smesti loptu u mrežu nakon što ga je proigrao Vidić.
 
Mogli su ubrzo i da uvećaju svoju prednost domaćini, ali uspeo je Kabel da zaustavi loptu na gol liniji. Do 20. minuta mogao je Grafičar da ima 3:0, ali je golman Stanković bio spreman. 
 
I kada je delovalo da je sve rešeno, Kabel je uzvratio. Klisura se odlično oslobodio dva igrača i potom kroz sredinu ubacio loptu u šesnaesterac domaćina. Tamo se našao Lučić, koji je uspeo da zbuni golmana Grafičara i praktično petom ubaci loptu u mrežu.
 
Ispostavilo se da je to bilo više-manje to od Kabela. Grafičar je ubrzo uspostavio kontrolu koju je sačuvao do kraja meča. Ipak, do narednog gola stigli su tek u 73. minutu, ponovo nakon akcije u kojoj je zakazala defanziva Novosađana, koja je, po statistici, najgora odbrana u ligi.
 
Konačan rezultat postavio je u 86. minutu Golijanin, koji je ostao sam na ivici peterca Kabela, zabivši gol glavom. 
 
Kabel se sa 13 poraza, pet remija i samo jednom pobedom nalazi na poslednjem mestu Prve lige Srbije. U narednom kolu dočekaće na svom terenu Bačku.
 
  • Koza

    23.11.2021 20:13
    Naša
    Čega god se avav sekta dotakne, propadne.
  • Deki

    23.11.2021 18:25
    Pa ove ni snajper vise ne gleda, koga briga. Sta je Mladost uradila, to je mnogo bitnije s'obzirom da nisu SNajperSki klub! Ove je trebalo ugasiti jos onomad kad su namestali sa Smederevom utakmicu.
    Bravo bagro, unistili ste jos jedan klub. Bravoo
  • M

    23.11.2021 17:49
    Mirise na najgoru sezonu u istoriji kluba. Kabel nikada nije bio poslednji na kraju sezone, a osnovan je 1932. godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.