Novosadska liga: Šajkaš nepobedivi jesenji prvak

Fudbaleri Šajkaša iz Kovilja jesenji su prvaci Novosadske lige.
Novosadska liga: Šajkaš nepobedivi jesenji prvak
Foto: 021.rs

Jesenji deo šampionata u petom rangu domaćeg fudbala završen je, a pred fudbalerima je duga pauza do marta 2022. godine.

Titulu jesenjeg prvaka nosi Šajkaš, koji je dominirao od starta šampionata. 

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu savladali su Tatru u Kisaču, rezultatom 2:1. Tri boda Šajkašu doneo je Veselinović golovima u finišu meča, dok Tatra nije uspela da sačuva prednost koju je doneo Grubović.
 
Novosadska Slavija polusezonu završava na drugom mestu, sa četiri boda manje od Šajkaša. Slavija je u 15. kolu savladala Fruškogorac minimalnim rezultatom. 
 
Polusezonu na trećem mestu završava kisačka Tatra, koja je u 15 odigranih utakmica upisala 11 pobeda, tri remija i jedan poraz. 
 
U ostalim mečevima igrali su: Omladinac - Borac 0:1, Crvena zvezda - Jedinstvo 3:0, Petrovaradin - Bačka 0:2, Jugović - Fruškogorski partizan 0:2, ŽSK - Futog 0:2, TSK - Dinamo 4:0.
 
Prvi na tabeli je Šajkaš, sa 41 bodom, 13 pobeda, dva remija i nijednim porazom. Četiri boda manje ima Slavija, a pet Tatra. Na dnu su Omladinac, Crvena zvezda i Jedinstvo.
  • Milance

    24.11.2021 23:25
    Kovilj
    Svedic je pravi trener Kovilj takvog nije imao!
  • Salajčanin

    24.11.2021 19:59
    Salajka
    Napred Slavija!
  • Sale

    24.11.2021 18:06
    Idemo Piksi
    Idemo Piksi Mihajlovic u pobede :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.