Voša ponovo protiv Mladosti, žele da ponove pobedu

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Mladost iz Lučana, u 18. kolu Superlige Srbije.
Voša ponovo protiv Mladosti, žele da ponove pobedu
Foto: FK Vojvodina

Voša je pre samo nekoliko dana savladala Mladost na gostovanju, rezultatom 2:0, u zaostalom meču šampionata, a sada se nada da će ponoviti uspeh.

Drugi pogodak za Novosađane postigao je Dejan Zukić, koji kaže da su se odlično pripremali za rivala i da je svaki igrač pružio svoj maksimum.

"Ako uđemo u meč kao što smo ušli sada, da svako obavi svoj deo posla i da bude koncentrisan, neće biti problema. Mi se pitamo, ali smo svesni da neće biti lako pobediti istog rivala u razmaku od nekoliko dana. Naš cilj se zna, da budemo među prve četiri ekipe, jer je Vojvodini tu i mesto i zato i u ponedeljak idemo na pobedu", poručuje Zukić.
 
Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se na "Karađorđu", sa početkom u 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport