Preminuo košarkaš Stevan Jelovac

Košarkaš Stevan Jelovac koji je rođen u Novom Sadu, a nastupao za Grčki AEK- preminuo je od posledica moždanog udara, u 32. godini.
Jelovac je doživeo moždani udar 14. novembra na treningu grčkog tima.

AEK se ubrzo nakon toga oglasio istakavši da je stanje srpskog igrača stabilno, ali i dalje kritično.

Pre nekoliko dana je Jelovac prebačen u Srbiju, na zahtev porodice.
 
 
On je pre odlaska u AEK, u koji je prešao ovog leta nastupao u dresu Mege, Crvene zvezde, Antalije, Kazerte, Saragose, Ritasa, Nižnjeg, Bamberga, Gazijantepa.
 
Za reprezentaciju Srbije debitovao je sa 28 godina i odigrao je 11 utakmica.
 
Najzapaženiju ulogu u nacionalnom dresu imao je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine.
  • Djokic Milijana

    06.12.2021 11:39
    Feedback
    Tuzno....mlad covek..
    Saucesce poridici
  • Anđeo

    06.12.2021 10:05
    Košarka
    Tužan dan...tako dobar momak, tako dobar sportista...Stevane putuj i neka te andjeli čuvaju, jer si ti bio anđeo na zemlji. Iskreno saučešće porodici
  • Marko

    06.12.2021 00:31
    Počivaj u miru Stevane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.