Miško Ražnatović o novosadskom košarkašu: Zastupao sam i bolje i lošije, ali nikog takve dobrote

Smrt Stevana Jelovca, košarkaša grčkog AEK, potresla je košarkaški svet.

Jelovac je rođen u Novom Sadu, a preminuo je u 32. godini, od posledica moždanog udara. 

Od Jelovca se oprostio poznati menadžer Miško Ražnatović, koji je zastupao prerano preminulog košarkaša.

"Kada se ovakve ružne i nepravedne stvari dogode, ljudi su skloni da govore najlepše o osobi, koja nas je napustila, možda iz reda, možda iz običaja. Ne spadam u takve, i ovo što ću napisati o Stevanu, koji nas je napustio je slika momka i igrača kojeg sam ja znao. Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je bio jedini koji mi je, i pored toga što je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga", naveo je Ražnatović u objavi na Instagramu.
 
Kako je dodao, uprkos ljutnji i kritici, nije odstupa od navike da mu pri svakom dolasku u kancelariju donese flašu žestokog pića.
 
"Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti završavao se i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je živeo, dok je igrao u Beogradu. Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala. Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i živa sećanja na naše putešestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemačku, Litvaniju, Španiju, Japan, Grčku… sada bude bolna i teška osećanja", napisao je jedan od najpoznatijih evropskih menadžera.
 
Po njegovim rečima, njegova bol zanemarljiva je u odnosu na ono kroz šta prolazi porodica Stevana Jelovca. 
 
"S druge strane ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i neverovatnu osobu traje zauvek", zaključio je Miško Ražnatović. 
  • Luka

    08.12.2021 16:45
    Tuga
    Igrao sam za manji klub iz okoline NS...Steva i ekipa su nas rasturali po 100 razlike. Posle nekog vremena, sretnemo se u BG, momak prisao i javio se kao da smo se znali sto godina i bili ravnopravni igrači.
  • Sale

    06.12.2021 21:12
    Saučešće
    Iskreno saučešće porodici i prijateljima.
    Tuga...
  • Novosadjanin

    06.12.2021 17:59
    Pretužno
    Tuga, velika tuga i bol za tako prerano preminulim našim sugrafjaninom i odličnim košarkašež. Saučešće porodici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.