VIDEO: Kabel deklasiran sa 7:0 - očajan kraj očajne polusezone

Fudbaleri Kabela poraženi su od Zlatibora, rezultatom 7:0, u 21. kolu Prve lige Srbije.

Očajnu polusezonu novosadski klub je završio na očajan način - sa sedam golova u mreži koje im je "spakovao" tim iz donjeg dela tabele. 

Čak četiri gola za Zlatibor postigao je Luka Čumić, dva puta se u strelce upisao Dragan Radosavljević, a gol je postigao i Igor Bašić.

Upravo je Bašić načeo mrežu Kabela, pogotkom iz kaznenog udarca. Već do 30. minuta bilo je 3:0 i sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme.
 
U drugih 45 minuta dominirali su Čumić i Radosavljević, koji su postigli po dva pogotka i u 71. minutu zapečatili sudbinu Kabela.
 
Svi su izgledi da će Kabel od naredne sezone igrati u Srpskoj ligi Vojvodina. Posle 21 odigrane utakmice, tim sa Limana upisao je samo jednu pobedu, šest remija i 14 poraza, što ga smešta na poslednje mesto na tabeli Prve lige Srbije.
 
  • choco

    07.12.2021 15:55
    nema ko da ide od vrata do vrata da preti...odma se oslika na rezultat...
  • Dragan

    07.12.2021 08:31
    Ah
    Navijači Kabela su SNS batinaša od subote-lično ih videli.Trenirali subotom šutiranje građana,pa u nedelju ništa.
  • Đokara

    07.12.2021 07:56
    Pa više bi im se isplatilo da nisu ni izlazili na teren.
    Bilo bi P. F. tj. 3:0.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.