Rukometaši Voše gubili na poluvremenu, pa ih Rojević podsetio da im je zadatak pobeda

Rukometaši Vojvodine savladali su na gostovanju Obilić iz Beograda, rezultatom 31:22, u 13. kolu Arkus lige.

Iako je Vojvodina bila u zaostatku na poluvremenu sa golom razlike (13:14), uspela je da odlično odigra drugo poluvreme, posebno u odbrani pošto je trener Rojević podsetio u svlačionici svoje igrače na njihove obaveze na terenu.

Samo sedam primljenih golova u nastavku, a dva u poslednjih 12 minuta. 

Odličan je u tim momentima bio Vukovljak, kasnije proglašen za najboljeg igrača utakmice. Rađenović i Ocvirk su dali po šest golova, Milenković, Šotić i Tomić po četiri. 
 
Vojvodinu već u sredu, 15. decembra, očekuje poslednji meč u prvom delu sezone protiv tima od koga je doživela jedini poraz - Crvene zvezde. Utakmica se igra u SC Slana Bara sa početkom u 17.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport