Vojvodina sa devetoricom igrača remizirala u Novom Pazaru

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Novog Pazara, rezultatom 1:1, u 21. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina sa devetoricom igrača remizirala u Novom Pazaru
Foto: Jelena Grlić
Vojvodina je povela golom Bastajića u 58. minutu, a izjednačio je Ratković u 66. minutu.
 
Slavoljub Đorđević nije mogao da računa na povređene igrače Veljka Simića i Miljana Vukadinovića, a odmah na početku utakmice imao je novi problem. Momčilo Mrkaić je zaradio crveni karton već u osmom minutu zbog starta sa leđa nad Zimonjićem.
Novi Pazar je brojčanu prednost iskoristio i preuzeo inicijativu, ali se Vojvodina dobro branila sa igračem manje. Novi Pazar je u prvom poluvremenu imao jednu ozbiljnu šansu, pred golom se u odličnoj poziciji našao Islamović, ali je u poslednjem trenutku intervenisao Jeličić.
 
Voša je uzvratila preko Čovića, koji je odlično šutirao sa 25 metara, lopta je zakačila stativu i završila u gol autu.
Fudbaleri "stare dame" nastavili su da igraju strpljivo i disciplinovano i u drugom poluvremenu i da čekaju svoju šansu i dočekali su je u 58. minutu. Nakon centaršuta sa desne strane, Bastajić se našao na pravom mestu i sa peterca pogodio mrežu za 0:1.
 
Vošina prednost trajala je osam minuta. U 66. minutu Vlajković je izveo slobodnjak iskosa sa leve strane, Vukliš je loše intervenisao, a na pravom mestu se našao Ratković koji je pogodio za 1:1.
 
Tu nije bio kraj lošim vestima za Vojvodinu. U 72. minutu Nešković je zaradio drugi žuti karton, sudija je procenio da je simulirao u protivničkom šesnaestercu i pokazao mu javnu opomenu.
 
Sa dvojicom igrača manje Voša je morala da se povuče i da čuva rezultat, dok Novi Pazar nije uspevao ozbiljnije da ugrozi gol Vukliša.
 
Voša je u 85. minutu imala veliku šansu, Čović je najpre izblokiran, potom je opet šutirao iskosa sa leve strane, a Parađina je izbio loptu iz peterca. 
 
U 89. minutu Ratković je imao veliku šansu, ostao je sam u petercu, ali je šutirao pored gola, a u nadoknadi je Dimić iz neposredne blizine promašio pobedu Novog Pazara.
  • 021

    22.12.2021 07:23
    predlog
    mislim da bi trenalo prodati Vukadinoviča, Topića iSimiće. samo kvare prosek a i sa devet irača igramo kao sa 11. Samo čuvajte upravu i trenera
  • Dusan Dzigurski

    18.12.2021 17:51
    Vojvodina
    Nadao sam se pobedi ali i bod je dobar u ovom trenutku.
  • Мање

    18.12.2021 17:23
    Више
    Да нам је избацио још једног, победили бисмо...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.