Đorđević posle remija u Novom Pazaru: Bog nas je nagradio

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević čestitao je svojoj ekipi na velikoj borbi i osvojenom bodu u Novom Pazaru.
Đorđević posle remija u Novom Pazaru: Bog nas je nagradio
Foto: 021.rs

Fudbaleri "stare dame" remizirali su danas u Novom Pazaru rezultatom 1:1, što je veliki bod ako se uzme u obzir da je Vojvodina imala dvojicu igrača manje.

Već u osmom minutu direktan crveni karton dobio je Mrkaić, a u 72. iz igre je morao i Nešković zbog drugog žutog kartona.

"Želim da se zahvalim Novom Pazaru na lepom gostoprimstvu, ovde je uvek zadovoljstvo gostovati. Što se tiče utakmice, kada ostanete sa igračem manje posle samo nekoliko minuta, jako je teško igrati po ovakvom terenu", rekao je Đorđević. 
 
Dodao je da čestita svojim igračima koji su imali jako tešku polusezonu, sa mnogo turbulencija, uspona i padova. 
 
"U poslednje dve utakmice nismo imali sreće i mislim da nas je danas Bog nagradio, a ne poklonio, osvojili smo bod i mogli čak i da pobedimo. Svaka čast momcima što su uzeli bod na ovakav način, sa devetoricom igrača, protiv ekipe koja ima jedan poraz i to od Partizana u poslednjih devet utakmica. Ostaćemo na četvrtoj poziciji, koja vodi u Evropu, što je prevashodno i bio cilj i čestitam mojoj ekipi na tome", naveo je trener Vojvodine.
  • ARMAGEDON

    19.12.2021 11:30
    I BOG JE SLANINAR
    A ti derane ostavku da daš podhitno pa treniraj one tvoje crvene zvezde petokrake!
  • NS

    19.12.2021 09:19
    Na koje smo mi grane spali da se zahvaljujemo bogu za 1 jedini bod u 3 utakmice sa drugorazrednim protivnicima??? Ovaj i malo da je svestan koji klub trenira nebi lupetao ovako iz kola u kolo.. on vojvodinu dozivljava tip kao klub poput čukaričkog (svaka čast svima ali…). Hitan otkaz posto srama čovek nema i ništa od ocekivane ostavke…
  • Limeni

    18.12.2021 21:55
    Haha
    Postojao Bog ili ne, trener ne sme ovako da se po*ere u trud i rad svojih igrača, kao da se oni na terenu ništa nisu pitali. Umesto da pohvali svoj tim on ovako, sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.