Dušan Domović Bulut i Ivana Vuleta najbolji sportisti Novog Sada u 2021. godini

Basketaš Dušan Domović Bulut i atletičarka Ivana Vuleta (Španović) najbolji su sportisti Novog Sada u 2021. godini, po izboru Gradskog sportskog saveza.
Dušan Domović Bulut i Ivana Vuleta najbolji sportisti Novog Sada u 2021. godini
Foto: 021.rs

Najbolja sportistkinja sa invaliditetom je Borislava Perić Ranković iz Stonoteniskog kluba osoba sa invaliditetom Spin.

U kategoriji juniora najbolji su Marija Kolarević iz Streljačke družine "Novi Sad 1790" i Petar Pajković iz Vaterpolo kluba Vojvodina. 

Nagrada za najbolju mušku ekipu u 2021. pripala je Rukometnom klubu Vojvodina, koji godinama unazad dominira domaćim rukometom. U RK Vojvodina ide i priznanje za najboljeg trenera, koja se dodeljuje Borisu Rojeviću. 
 
Najbolja ženska ekipa su vaterpolistkinje Vojvodine, koje su u maju osvojile prvi nacionalni trofej u istoriji kluba. Najbolji klub u celini je Odbojkaški klub Vojvodina. 
 
Specijalne nagrade za vrhunsko dostignuće u 2021. dodeljuju se kik bokseru Nikoli Todoroviću, Stonoteniskom klubu Novi Sad, Atletskom klubu Vojvodina i Univerzitetskom džudo i sambo klubu Slavija.
 
Specijalno priznanje za doprinos sportu biće posthumno dodeljeno Vladimiru Šiški, predsedniku Gradskog sportskog saveza Novog Sada, koji je preminuo u maju ove godine.

Svečanost uručenja nagrada održaće se 22. decembra, na Spensu.
  • Roki

    22.12.2021 17:40
    nepravda
    Zaista neprimereno, ali o nagrađivanju sportista odlučuju oni koji nisu radili fizičko.Novi Sad i pokrajina se vrhunskim sportistima oduže sa 0,5 litara čiste izvorske vome.Mašala!!!
  • Zlata

    22.12.2021 15:35
    Dušan domović bulut i Ivana V.
    Da se složimo da je politika ali za 10g Dušan je osvojio 4 zlata i 2 srebra na svetskim prvenstvima 2 zlata i 2 srebra evropska 4 prva i 2 druga klupska prvenstva 2ol stara i oko 40 MVP i još... I nije bio sportista godine

  • Dusan Dzigurski

    22.12.2021 15:32
    Ponos
    Ponosam sam sto sam Novosadjanin, covek iz najsportskijeg grada u Vojvodini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.