Voša potpisala profesionalni ugovor sa golmanom iz omladinskog pogona

Golman omladinskog tima "stare dame" Dejan Zuvić potpisao je profesionalni ugovor sa Vojvodinom.
Voša potpisala profesionalni ugovor sa golmanom iz omladinskog pogona
Foto: FK Vojvodina

Zuvić je rođen 2002. godine u Kragujevcu, u Vojvodinu je stigao pre dve godine, a prethodno je nastupao za Sinđelić i Smederevo.

"Ovo je za mene značajna odskočna daska u karijeri i osećam se fantastično. Velika je čast postati prvotimac Vojvodine i potpisati profesionalni ugovor sa ovakvim klubom. Zadovoljstvo mi je što sam potpisao ugovor i radujem se saradnji sa svima u klubu", rekao je Zuvić.

On još uvek ima pravo da brani za omladince, do kraja tekuće sezone, a stručni štab na čelu sa Slavoljubom Đorđevićem će doneti odluku o njegovom statusu i da li će biti priključen prvom timu tokom zimskih priprema.

  • Dusan Dzigurski

    11.01.2022 17:44
    Dobro je, sto je jaca konkurencija u nasem timu bolje za sve u Vosi i za njene navijace.
  • Pivo

    10.01.2022 23:04
    Žakula
    Pa trener golmana iz Dojave...Žakula...zajedno iz kluba sa Dundjerskim napolje..
    .
  • Slaninar

    10.01.2022 19:19
    Zapad
    Zahvalite se treneru,neka kupi kofere i ode iz kluba,a ne da on odlucuje koga ce klub da angazuje...pokazao je kakav je trener!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.