Fudbaleri Voše počeli sa pripremama za nastavak sezone

Fudbaleri Vojvodine danas su i zvanično počeli pripreme za nastavak sezone 2021/22.
Fudbaleri Voše počeli sa pripremama za nastavak sezone
Foto: FK Vojvodina

Igrači su prvi trening odradili na terenu sa veštačkom travom u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov", ali će do kraja nedelje, usled vremenskih neprilika, trenirati u Sportskom centru "Sportland".

U odnosu na prošlu polusezonu, u ekipi više nije Luka Cucin, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Vošom, a treninzima se pridružio Ivan Vukčević, dosadašnji napadač Zete, koji će u sredu zvanično potpisati ugovor.

Takođe, sa pozajmice iz Kabela vratili su se Luka Kljajić, Matvej Martinkevič i Nikola Pavlica, kao i Veljko Jelenković, koji se vratio iz Bečeja.
 
Osim toga, došlo je i do jedne promene u stručnom štabu, pošto pomoćni trener Aleksandar Radunović karijeru nastavlja u poljskoj Legiji, a na njegovo mesto došao je Zoran Vasiljević. On je u sezoni 2020/21 predvodio Kabel, a u prošlosti je već bio u stručnom štabu Vojvodine.
 
Ekipa Vojvodine će u Novom Sadu trenirati do 20. januara, a potom se 21. seli u turski Belek, gde će boraviti sve do 5. februara.
  • Ново Насеље

    12.01.2022 01:48
    ФКВ 1914
    Напред Воша, само борбено!
  • NS+

    11.01.2022 21:00
    Vala, džaba ste krečili
    Nesumnjivo da bi u ovom trenutku najveće pojačanje za Vošu bio odlazak ove "pilićarske" uprave, nesposobnog sportskog direktora, kao i trenera šarlatana - koji forsiara totalno negledljivu, antipropagandu fudbalske igre.
    Vošu moraju da vode bivši igrači i legende, koji vole i poštuju klub, a ne nadripolitičari i kvazi fudbalski stručnjaci pokupljeni s koca i konopca. Sudeći po svemu, nastavlja se sa urušavanjem i uništavanjem FK Vojvodina. Nažalost, očevici smo još jedne sezone za zaborav...
  • Detelinarski džedaj

    11.01.2022 20:33
    Nestrpljivo čekamo
    Nestrpljivi smo da vidimo kakve talente će dovesti Vorkapin volan.
    Hoće li na pripremama u Turskoj ponovo iznajmiti džip na račun kluba i "napumpati" fakturu za 3000 evra ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport