Ivan Vukčević novi napadač Vojvodine

Dosadašnji napadač Zete Ivan Vukčević potpisao je ugovor sa Fudbalskim klubom Vojvodina.
Ivan Vukčević novi napadač Vojvodine
Foto: FK Vojvodina

Vukčević je rođen 4. decembra 2001. godine, igra na poziciji napadača, a potpisao je ugovor na dve i po godine, do juna 2024.

Kako kaže, za njega je dolazak u Vošu veliki uspeh.

"Želim da napredujem i da se dokažem u Superligi Srbije. Daću sve od sebe da postignem što više golova i da pomognem Voši. Upoznao sam se saigračima, baš su druželjubivi, atmosfera je odlična i svi su me dobro prihvatili. Navijači mogu da očekuju od mene da ću kada budem na terenu dati i više od maksimuma i da ću uvek raditi sve za ekipu", rekao je Vukčević.
 
Ivan Vukčević je pre dolaska u Vošu ove sezone odigrao 14 utakmica i postigao sedam golova.
 
Vojvodina je startovala sa pripremama za nastavak sezone. U Novom Sadu će trenirati do 20. januara, nakon čega se seli u turski Belek, gde će boraviti do 5. februara.
  • новосадиста

    13.01.2022 19:37
    БИСЕРИ МУДРОСТИ-Вошине кухиње
    Иване, добро нам дошао и срећно! А, ономе ко са младим играчима потписује уговор на само 2,5 године, желим што скорије напуштање клуба(колико јуче). Наградно питање за "генијалци" из клуба: Колико сте фудбалера(маладих/старијих) продали у последњој деценији, где и коме?
    Оставке су високи морални и етички чин, накнадне одлуке о одговорности утврђене искључиво према чињеницама... Управа напоље!
  • Dusan Dzigurski

    13.01.2022 19:02
    Sjajan napadac, dobro ce nam doci.
  • Zz

    13.01.2022 16:31
    Ivan Doro Vukčević

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.