Bojan Matić se vratio u Vojvodinu

Dosadašnji napadač Pakhtakora iz Uzbekistana Bojan Matić novi je fudbaler Vojvodine, saopštio je danas taj klub.
Bojan Matić se vratio u Vojvodinu
Foto: FK Vojvodina
Matiću je ovo drugi put da oblači dres Vojvodine, pošto je za taj klub nastupao od februara 2019. do januara 2020. godine i u tom periodu je odigrao 33 utakmice, uz 13 golova i tri asistencije.j
On je potpisao ugovor na dve godine i izrazio je zadovoljstvo zbog povratka u redove Vojvodine.
"Srećan sam što sam se vratio u Vojvodinu, gajimo iste, najveće ambicije, da uđemo u Evropu i osvojimo Kup Srbije, i zato sam se i vratio. Novi Sad je moj grad i drago mi je što sam ponovo ovde. Raduje me saradnja sa trenerom Đorđevićem, ekipu poznajem, ima tu igrača sa kojima sam igrao i u prvom mandatu i nadam se da ćemo biti još ofanzivniji i efikasniji", naveo je on.
 
Matić je ima veliko iskustvo na domaćoj i međunarodnoj sceni, igrao je za Zemun, Loznicu, Mačvu, potom je otišao u Koreju u Seul, odakle je i došao prvi put u Vojvodinu. Nakon Vojvodine je igrao za Partizan, Atromitos i Pakhator.
 
"Promenio sam tri ekipe za dve godine, stekao sam lepa iskustva, osvajao sam titule. Imao sam priliku da vidim neki drugačiji fudbal u Grčkoj i Uzbekistanu, naučio sam neke stvari i potrudiću se da to neko iskustvo prenesem na mladje saigrače u Vojvodini", rekao je Matić.
 
On je pohvalio mladi tim Vojvodine i istakao da će mu prethodna saradnja sa nekim igračima pomoći da se brže uklopi.
 
"Uvek pratim našu ligu, Vošina ekipa ima veliki potencijal, i u napadu smo brzi, hitri i zato mislim da možemo da ostvarimo pozitivne rezultate. Odlično se poznajem sa Čovićem i Vukadinovićem, tu je sada i Simić, uz pomoć ostalih mladih i talentovanih igrača, verujem da možemo da napravimo velike stvari", dodao je Matić.
  • Dusan Dzigurski

    20.01.2022 15:58
    Ne znam ko je ali nadam se da je dobar igrac, takvi su nam potrebni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.