Vošin heroj Emil Rockov ponovo u matičnoj luci

Golman Emil Rockov novo je pojačanje Vojvodine. Momak koji je ponikao u Vojvodine stigao je na pozajmicu iz mađarskog Fehervara.
Vošin heroj Emil Rockov ponovo u matičnoj luci
Foto: FK Vojvodina

Rockov je od 2006. godine bio član Vojvodine, u kojoj je prošao sve selekcije kluba i išao putem od pozajmica u Proleteru i Slogi iz Temerina pa sve do dresa reprezentacije Srbije. 

Dve godine uzastopno je proglašavan za najboljeg igrača kluba i za novosadski tim branio je na 127 zvaničnih utakmica, poslednji put u finalu Kupa Srbija, koji je Voša osvojila. Rockov je tada bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.

Golman će ponovo obući dres Vojvodine, koji će nositi tokom proleća. 
 
"Posle duge povrede i pauze od osam meseci, jednostavno je došlo do spleta okolnosti da sam ponovo ovde i srećan sam zbog toga. Težak period tokom povrede prevazišao sam zahvaljujući Saši Semerediju, putevi su me ponovo vratili u Novi Sad. Ovo je za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati i sve ono što sam naučio tokom pauze, sada želim da iskoristim i pretočim na teren. Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi, zato sam i tu, da Voša ostvari sve svoje ciljeve", rekao je Rockov.
 
Voša okuplja ekipu sa ciljem da zadrži poziciju koja joj donosi plasman u Evropu, a koja još uvek nije sigurna. Vratio se i Bojan Matić, napadač koji je brzo prirastao za srca navijača Vojvodina zahvaljujući svojim golovima.
  • Slaninar 100%

    20.01.2022 16:46
    Emile, dobrodošao kući i srećno!
    Bojan Matić je u Voši tzv. Persona non grata... On veoma dobro zna zbog čega.
  • Dusan Dzigurski

    20.01.2022 15:56
    Odusevljen sam, Emil je odlican golman i dobar momak, pravi Novosadjanin.
  • Slanina

    20.01.2022 13:31
    Dobrodosao kuci! Ko je uspeo da napise da je Matic prirastao za srca navijacima Vojvodine ne prati domaci fudbal uopste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport