Odbojkaši Vojvodine posle više od mesec dana pred domaćom publikom, dočekuju Mladi radnik

Odbojkaši Vojvodine dočekaće ekipu Mladog radnika, u subotu, 5. februara, u 15. kolu Superlige Srbije.
Odbojkaši Vojvodine posle više od mesec dana pred domaćom publikom, dočekuju Mladi radnik
Foto: 021.rs

Biće ovo prvi meč posle više od mesec dana koji će Novosađani odigrati pred svojim navijačima. I konačno će biti kompletni.

Duel sa Požarevljanima biće prilika za potvrdu dobre igre iz prethodne dve utakmice, kao i za nove superligaške bodove.

U taboru crveno-belih veruju i da će meč biti dobra uvertira za evropski izazov - meč petog kola D grupe Lige šampiona, kada će odmeriti snage sa Berlinom.
 
Šef stručnog štaba Slobodan Boškan kaže da željno iščekuju utakmicu jer je igraju kod kuće, ali i zbog toga što će konačno biti u punom sastavu.
 
"Požarevljani su se plasirali u finale Kupa Srbije, dosta su tražili svoju igru, otišli su im Batak i Šormaz, a došli Stoković i Andonović. Očekujem da će biti motivisani i da će igrati dobro. Naravno, verujem da ćemo i mi pružiti kvalitetnu partiju. Dosta smo radili na igri blok – odbrana, a kroz ovaj meč treba da podignemo nivo forme i da vidimo koliko smo napredovali. Treniramo u kompletnom sastavu. Sa nama je i Vilimanović, koji je dugo kuburio sa povredom leđa. Svesno smo ga sačuvali, poslali na terapiju i on neće biti maksimalno spreman narednih nedelju dana do dve. To je proces koji mora da prođe, ali će biti uz ekipu i pomoći koliko god bude u mogućnosti", poručuje Boškan.
 
Libero Stefan Negić dodaje da je na ekipi da pokaže ono što su radili u poslednjih mesec dana i da uknjiže nove bodove.
 
"Moramo biti maksimalno angažovani i opravdati ulogu favorita. U ovom momentu treba da razmušljamo samo o Požarevljanima i tek posle toga možemo se okrenuti utakmici sa Berlinom", zaključuje Negić.
 
Meč između Vojvodine i Mladog radnika igra se u subotu, sa početkom u 17.30 časova.
  • Darinko

    04.02.2022 15:55
    Nadam se ....
    .... da Voša srvarno nije LingLong ekipa , samo za domaće prvenstvo
    Nadam se nekog pomaka i u Evropi ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.