Boškan posle poraza od Mladog radnika: Nema opravdanja za ovakav pristup

Odbojkaši Vojvodine NS Seme izgubili su na svom parketu od Mladog radnika iz Požarevca sa 1:3 (25:19, 18:25, 20:25, 21:25) u 15. kolu Superlige.
Na samom početku bilo je očito da Vojvodina nije dobro ušla u meč. Ipak, posle početnog vođstva gostiju, Novosađani su okrenuli rezultat u svoju korist.
 
As Baraneka i poeni iz bloka doneli su crveno-belima visoku prednost, pa su ovaj set rutinski priveli kraju. 
No, nakon toga usledilo je nešto što šampionska ekipa sebi nikako nije smela da dozvoli. 
 
U naredna dva seta, ali i u drugom delu četvrtog, igrala je Vojvodina daleko ispod svog nivoa.
Po principu "lako ćemo" i mislima već u Ligi šampiona, novosadski tim popuštao je u svim elementima.
 
Pokušavao je izmenama strateg Slobodan Boškan da razmrda ekipu, menjao je primače, korektore, srednje blokere, ali ništa nije urodilo plodom. U situaciji kada mu je šansa bila na tacni, rival se potpuno razigrao i oberučke prihvatao poklone. 
 
– Mi jesmo bili favoriti. Trebalo je da pobedimo i da pre svega pokažemo mnogo više od onoga što smo pokazali. Ali, ovo je jedno sramotno izdanje, sramotno u smislu izgleda na terenu, ponašanja, energije. I potpuno je nevažno kako to sada pokušavamo da opravdamo, da li smo mislili već na Berlin ili nešto drugo. Samo bih izdvojio Mehića, koji je igrao dobro, na momente i Parapunov. Jednostavno, kada nosiš dres Vojvodine nemaš slobodu da dozvoliš sebi takvu vrstu pristupa i odnosa, posebno u ovakvoj ligi, u kojoj ima više dobrih timova, a preostala su nam tri neizvesna kola – rekao je vidno nezadovoljan šef stručnog štaba Slobodan Boškan.
 
– Mislim da ovo neće uticati na meč sa Berlinom, mi smo za taj duel spremni. Problem je što je većina igrača htela da preskoči ovu utakmicu, kao da je to neki trening koji ćemo mi lagano da odradimo, kao da je dovoljno da se pojavimo u sali - izjavio je Boškan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.