Košarkaši Vojvodine protiv Lovćena u ABA 2 ligi

Košarkaši Vojvodine igraće u Banjaluci, protiv Lovćena sa Cetinja, utakmicu u okviru četvrtog balona ABA 2 lige.
Košarkaši Vojvodine protiv Lovćena u ABA 2 ligi
Foto: 021.rs

Novosađani igraju prvi od tri meča, ali tim neće moći da predvodi trener Miroslav Nikolić, koji je pozitivan na korona virus. 

Umesto njega, Novosađane će predvoditi njegov pomoćnik Miloš Isakov Kovačević. Po njegovim rečima, ni ne pomišlja na "belu zastavu".

"Ići ćemo od meča do meča, fokusirani samo na onaj naredni. Ipak, jasno je da su nam u prve dve utakmice rivali ekipe sa kojima se direktno borimo za mesta koja vode u plej–of ABA 2 lige. U poslednjoj utakmici MZT je favorit, ali u tom meču mi nemamo šta da izgubimo: ostaje nam da pokažemo zube, pa šta bude. Cilj nam je da u sve tri utakmice probamo da ponovimo energiju, emociju i ritam koje smo imali u meču protiv Radničkog iz Kragujevca u poslednjem meču Košarkaške lige Srbije. Ako u tome uspemo, vratićemo se zadovoljni iz Banjaluke", poručuje Isakov Kovačević.
 
Voša danas, u 15 časova, igra protiv Lovćena sa Cetinja, a direktan prenos biće na kanalu Arena sport 1. 
 
U četvrtak će Vojvodina odmeriti snage sa Sutjeskom, a u subotu sa MZT-om. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport