Odbojkaši Vojvodine dočekuju Berlin: Podrška sa tribina da bude vetar u leđa za novu pobedu

Odbojkaši Vojvodine dočekaće danas na Spensu ekipu Berlina u meču CEV Lige šampiona.

Pokazala je Vojvodina da može da parira evropskim timovima nakon ubedljive pobede u Rusiji protiv Zenita. Sada će izaći pred svoju publiku u velikoj dvorani Spensa. 

Kako poručuju u taboru crveno-belih, sada će im osim lucidnosti i zajedništva koja ih je krasila u Sankt Peterburgu, biti potrebna i podrška sa tribina. Iz tog razloga se nadaju da će ih pesma sa tribina voditi do nove pobede u meču petog kola grupe D. 

Ovo će, između ostalog, biti i poslednja utakmica Vojvodine pred svojom publikom u ovoj fazi takmičenja.
 
"Za nas je važno da odigramo najbolje što možemo, posebno protiv takve ekipe kao što je Berlin. Želimo da uradimo sve što možemo da pobedimo. Berlin je odlična ekipa, koja broji 12 stranaca, od ruskog dizača Grankina, preko Peča američkog reprezentativca, do mnogih drugih. Dobro su ukomponovani, vrlo discipliovani, znaju da igraju i nadigravaju se. Naravno, mi moramo da vodimo računa o našoj strani terena, o tome kako ćemo ući u meč i odigrati ga. Biće važno dobro servirati i igrati požrtvovano u odbrani. Takođe, očekujem da u napadu stranci Baranek i Parapunov odigraju jedan dobar meč, posebno u fazi napada", poručuje šef stručnog štaba Slobodan Boškan. 
 
Po rečima tehničara Luke Čubrila, svaki poen će biti bitan, a na timu je da se bori za svaku loptu, da tako uđu u meč, tako da igraju i, na kraju, tako da ga završe.
 
"Naravno da ta dodatna energija može da dođe s tribina. Nadamo se da će ne samo Novosađani, nego svi koji vole kvalitetnu odbojku, doći u sredu, podržati nas i pomoći nam", zaključuje Čubrilo.
 
Meč između Vojvodine i Berlina igra se danas, sa početkom u 18 časova.
  • Novosadjanin

    09.02.2022 17:40
    sekta
    Da se razumemo,Vojvodina jeste pobedila Zenit u gostima ali neku levu postavu a trenutno mesto i kvalitet su pokazali u meču protiv Mladog Radnika....Ova sekta od SNS trenera i igrača ne zaslužuje ni da bude vest a ne da se gleda,sramota za grad,roditelje i novosadsku decu....Nadam se da će se posle 3.aprila konačno OČISTITI ,ozdraviti i krenuti iz početka, bez ličnih interesa sa puno ljubavi koja je uvek krasila i sa novosadskom decom.....Banda lopova koja je uništila čitavu jednu generaciju juniora,kadeta.... sve zbog jednog deteta i novca...
  • Mitar

    09.02.2022 15:15
    Vreme je
    Srusicemo Berlin !!! Idemooo Vošoooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.