Firmaši: Dokle će Arena sport da određuje da Vojvodina igra u lošim terminima?

Navijačka grupa "Firma 1989" protestuje zbog termina u kojima fudbaleri Vojvodine igraju utakmice.
Firmaši: Dokle će Arena sport da određuje da Vojvodina igra u lošim terminima?
Foto: 021.rs

Kako navode, utakmica 22. kola Super lige, koja se u ponedeljak igra od 15 časova, kada Vojvodina dočekuje Napredak iz Kruševca, poslednja je utakmica u nepopularnom terminu kojoj će prisustvovati. 

"Najbezobraznije u celoj ovoj priči oko termina je to da je TV Arena sport i narednu utakmicu, kada se Vojvodina u 23. kolu sastaje sa Metalcem u Gornjem Milanovcu, zakazala za sledeći ponedeljak u 15 časova", navode Firmaši. 
Preciziraju da je Vojvodina u dosadašnjem toku prvenstva odigrala devet utakmica radnim danom u takozvanim nepopularnim terminima i sa naredne dve koje se igraju ponedeljkom to će biti 11 utakmica za 23 odigrana kola.
 
"Novosađani kažu da je dosta, vreme je da se stane na put obezvređivanju naše Vojvodine od strane nesposobne uprave, FSS i TV Arena sport. Pitamo sve koji određuju termine da li se fudbal u Srbiji igra zbog publike ili zbog popunjavanja programskih šema", stoji u saopštenju navijačke grupe "Firma 1989".
 
Oni pozivaju sve pristalice novosadske "Stare dame" da im se pridruže na Severu u ponedeljak od 15 časova, "kako bi iskazali nezadovoljstvo prema FSS, TV Arena sport, kao i prema nesposobnoj upravi, koja nije u stanju da stane u odbranu Vojvodine te dopušta sramno srozavanje njenog integriteta".
  • Zos

    14.02.2022 13:17
    Nekada sam navijao za FK Vojvodinu. Sada takav klub ne postoji.
  • Aleksandar

    14.02.2022 12:28
    Bilo i vreme, podne je
    Evo krenuli minusi, ustali botovi, piju kaficu.
  • Gran

    14.02.2022 09:40
    Kao oni su na poslu pa ne mogu da stignu na tekmu u 15. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.