Vojvodina nastavlja borbu za Evropu - prva prepreka Napredak

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Napredak u 22. kolu Superlige Srbije.
Vojvodina nastavlja borbu za Evropu - prva prepreka Napredak
Foto: FK Vojvodina

Nakon dvomesečne pauze Novosađani nastavljaju borbu za Evropu. Četvrta pozicija na tabeli nije ni najmanje stabilna, a već prvi protivnik u prolećnom delu sezone je direktni rival u borbi za poziciju koja donosi evropsku kartu. 

Napredak, kao i Vojvodina, ima 30 bodova, a u prvom delu sezonu savladao je na svom terenu tim iz Novog Sada. Izuzetno mala bodovna razlika je među timovima od četvrtog do desetog mesta - samo četiri boda. Iz tog razloga, Vojvodini jedini cilj treba da budu pobede i tri nova boda iz kola u kolo, ukoliko uopšte želi da razmišlja o Ligi konferencije, bez preteranog kalkulisanja. 

"Stara dama" je prelazni rok iskoristila da sebi ponovo privuče igrače koji su već nosili crveno-beli dres. Tako su se u Vojvodinu vratili Bojan Matić, Milan Lazarević, a navijačima možda i najdraža vest je ta da će se među stativama ponovo naći Emil Rockov. 
 
Prilično miran prelazni rok su imali, u klub je došao Ivan Vukčević, dok su Zukić i Topić produžili svoje ugovore.
 
Za ovu utakmicu, šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević neće moći da računa na Mihajla Neškovića, zbog crvenog kartona dobijenog u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva protiv Novog Pazara. Osim njega, svi ostali igrači koji su bili na pripremama u Turskoj su spremni i u konkurenciji za sastav.
 
Ulaznice za ovaj meč će se prodavati po cenama od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice.
 
S obzirom na to da će se meč igrati na međunarodni Dan zaljubljenih, fudbalski klub Vojvodina je odlučio da ulaz za parove na ovu utakmicu bude besplatan, pri čemu za njih neće biti potrebno ni prethodno preuzimanje ulaznica. Utakmica počinje u 15 časova, uz televizijski prenos na kanalu Arena premium 1.
  • ARMAGEDON

    14.02.2022 12:23
    ARENA PONIŽAVANJE
    Projekat da Novi Sad izgubi identitet, da nas prikažu kao statističku grešku!
  • Gvozden

    14.02.2022 11:35
    Iz 1 u X kladioničarski tip :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.