Rukometaši Vojvodine dočekuju Metaloplastiku, slobodan ulaz na meč

Rukometaši Vojvodine dočekuju Metaloplastiku iz Šapca u okviru 3. kola plej-ofa Arkus lige.

Utakmica na Slanoj bari igra se u nedelju i počinje u 17 časova i 30 minuta. 

Novosadski tim u prethodna dva kola plej-ofa ima isto toliko pobeda, ali ovaj meč dočekuje desetkovan.
 
- Mi moramo da pogledamo šta se dešava u našem dvorištu. Slika nije ni malo dobra. Imamo samo jednog zdravog beka i ovo me podseća na trenutak kada sam prvi put preuzeo prvi tim, na polusezoni. Na kraju, uprkos brojnim zdravstvenim problemima, osvojili smo titulu. Očekujemo da se u tim vrati Gregor Ocvirk koga nije bilo na prethodnom meču zbog povrede – kaže trener Boris Rojević.
Ulaz na meč je slobodan.
 
- Pozivam navijače Vojvodine da dođu i da nas bodre. Videli smo šta znači puna hala protiv Partizana. Gurali su nas napred. Očekujem tvrdu utakmicu, od nas najviše zavisi, iako imamo mnogo povređenih igrača. Treba zbog njih da odigramo sa još više energije i da pobedimo - navodi pivotmen Nejc Žmavc. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.