Desetkovana Voša do pobede u finišu protiv Radničkog

Rukometaši Vojvodine savladali su Radnički na gostovanju u Kragujevcu rezultatom 21:20, u utakmici 4. kola plej-ofa Arkus lige.

Tako je novosadski tim zadržao maksimalan učinak na tabeli.

Vojvodina je bila na ivici poraza. Radnički je vodio sa 20:19 na dva i po minuta do kraja. Kao heroj utakmice istakao se golman Bedui, koji je odbranio sedmerac pri nerešenom rezultatu 20:20, kao i šut protivnika u poslednjoj sekundi.

Pre toga, na sedam sekundi do kraja meča, Tomić je iskoristio stvoreni višak, napao prostor i postigao pobedonosni gol za 21:20. 
 
Za šampiona Srbije ovo je izuzetno važna pobeda jer je nastupila bez petorice povređenih bekova, a tokom meča je ostala i bez pivotmena Žmavca. 
 
Milić je odradio odbrambene zadatke, golman Bedui je imao čak devet odbrana, a najefikasniji su bili Pribak i Kljajić sa pet pogodaka.
 
Na redu je utakmica petog kola protiv Dubočice. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport