Desetkovani rukometaši Vojvodine do nove pobede protiv Dubočice, sledi Dinamo

Rukometaši Vojvodine savladali su leskovačku Dubočicu, rezultatom 33:28, u utakmici petog kola plej-ofa Arkus lige.

Novom pobedom Voša je zadržala maksimalan učinak na tabeli. Iako je bila desetkovana, bez petorice standardnih bekova, izabranici Borisa Rojevića uspeli su da dođu do novog trijumfa.

Iako bi se po rezultatu moglo reći da je šampion Srbije lagodno upisao novu pobedu, to nije bilo tako. U 48. minutu gosti su prišli na samo jedan gol zaostatka, ali su onda crveno-beli ponovo pokazali šampionski karakter i završnicu meča priveli u svoju korist.

Čak četvorica kadeta našla su se na parketu, a jedan od njih, Simo Šijan, poneo je i priznanje najboljeg igrača meča, upisavši pet pogodaka. 
 
Mladi bek je pokretačku snagu imao u sjajnom Jovici Nikolići, koji je gol pogađao 12 puta iz 13 pokušaja. Na visini zadatka bio je i desno krilo Darko Milenković.
 
U narednom kolu Vošu očekuje teško gostovanje u Pančevu, protiv ekipe Dinama.
  • @ uprava

    06.03.2022 17:05
    Ti klinci …
    juniori … koriste sansu koju im je Bog dao da igraju pun gas play off
    Sledeca sezona matorce u OUT i sa tom decom da igrate bre !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.