Voša izgubila u Nišu, četvrti uzastopni poraz u Superligi

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u Nišu od ekipe Radničkog rezultatom 1:0 u 27. kolu Super lige Srbije.
Voša izgubila u Nišu, četvrti uzastopni poraz u Superligi
Foto: FK Vojvodina

Prvu šansu na ekipi imali su domaći, Jovanović je sa ivice šesnaesterca šutirao u prvi ugao, ali je na pravom mestu bio Rockov.

U 15. minutu, Jeličić je zakasnio i oborio Mlađovića u šesnaestercu, a sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Pejović, koji je pogodio desni ugao za vođstvo Radničkog.

Voša je preuzela inicijativu u finišu prvog poluvremena, uglavnom je igrala pred kaznenim prostorom domaće ekipe, a prvi udarac imao je Zukić. U 34. minutu Simić je iznudio slobodan udarac na 18 metara, a Zukićev pokušaj zaustavio je Dujmović i to je ujedno bio i jedini ozbiljniji pokušaj Vojvodine u prvom delu igre.
 
Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević odlučio je da već na poluvremenu izvrši prvu promenu, Bastajić je zamenio Zukića, čime je došlo i do rotacije u napadu, pošto je Simić zaigrao iza Matića kao najopasniji igrač gostujućeg tima. Upravo je Simić u 51. minutu imao prvi udarac u nastavu, posle Busnićevog proigravanja, sa nekih 14 metara šutirao je preko gola.
 
U 64. minutu Radnički je imao veliku šansu, nakon prekida sa strane, Jeličić je umalo postigao autogol, Rockov je intervenisao, na odbijenu je naleteo Savić, ali je izblokiran u poslednjem trenutku.
 
Voša je do kraja pokušavala da ugrozi gol Dujmovića, ali su se domaći odlično branili i zatvorili sve prilaze golu.
 
Fudbaleri Slavoljuba Đorđevića vezali su i četvrti poraz u Super ligi, pa je Voša sada peta na tabeli sa 36 bodova.
  • Krupanj

    13.03.2022 08:19
    Garantujem stomačne tegobe
    Dusan Dzigurski
    12.03.2022 • 22:36
    Navijac sam Vose ali ugasite vec jednom klub, vise nema smisla njegovo postojanje
    Pitaj Grijuća da li ima smisla..
  • Dusan Dzigurski

    12.03.2022 22:36
    Navijac sam Vose ali ugasite vec jednom klub, vise nema smisla njegovo postojanje.
  • Detos

    12.03.2022 21:14
    Uvek uz Vosu
    Bruka
    Sramota
    Odlazite svi u paketu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.