Đorđević: Utakmica nije bila lepa za gledanje, nije bilo fudbala

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević nije bio zadovoljan nakon novog poraza svoje ekipe.
Đorđević: Utakmica nije bila lepa za gledanje, nije bilo fudbala
Foto: FK Vojvodina
"Stara dama" danas je u Nišu vezala četvrti vezani poraz, a Đorđević nije imao razloga za zadovoljstvo posle utakmice.
 
"Utakmica nije bila lepa ni za gledanje, nije bilo fudbala, primili smo gol iz penala. Ovo nam je četvrti vezani poraz, teško mi je da u ovom trenutku pričam o bilo čemu. Čestitam ekipi Radničkog na pobedi i želim im sve najbolje", rekao je Đorđević.
 

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u Nišu od ekipe Radničkog rezultatom 1:0 u 27. kolu Super lige Srbije.

  • Mi

    13.03.2022 10:46
    Sa zapadne tribine
    Bilo je godina bez rezultata sa Krivokapicem jedva udjosmo u playoff ali ovako rutine i bezidejne igre nemogu da se setim imam 53 god. Onda ideja o podmladjivanju a klinci ni na klupi(Novevski) Kabic na kasicicu Neskovic pola sata na 6 utakmica a pleja ni na vidiku gospodo mora nesto da se menja nije problem izgubiti vec je sramotno igrati.
  • DekiDetos

    13.03.2022 08:16
    Trenee Vojvodine, koji pred derbi gostuje na tv emisiji o derbiju u svojstvu predstavnika Crvene Zvezde..... Boze me sacuvaj, sta sve ovi Firmasi trpe. Tovari ih Vucevic, tovari ih trener.... smehotresna skupina ljudi
  • pitanje

    13.03.2022 07:28
    Sta kaze kum Predsednik ?
    On i sns ekipa su ga doveli…
    SpS cutao … ali glasao ZA
    Idu izbori u klubu
    klub treba da preuzme ko ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.