Smena posle loših rezultata: Gaćinović menja Đorđevića na klupi Vojvodine

Novi trener Vojvodine biće Vladimir Gaćinović, nakon što se klub rastao sa Slavoljubom Đorđevićem posle niza od četiri uzastopna poraza.

Vojvodina od početka sezone igra bezlično, a takvi su i rezultati - 10 pobeda, šest remija i 11 poraza. Sa lošim izdanjima u prolećnom delu šampionata Vojvodina je izgubila prednost i poziciju koja je vodi u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Iz kluba nema zvanične potvrde o raskidu saradnje sa Đorđevićem, ali po pisanju Sport kluba, sportski sektor kluba ekspresno je reagovao i rešenje pronašao u Vladimiru Gaćinoviću, donedavnom šefu struke subotičkog Spartaka. 

Gaćinović, čiji je sin Mijat nastupao za novosadski klub, jedno vreme je radio u Vojvodini i bio je prvi saradnik Aleksandra Veselinović, te učitelj omladinskog tima.
 
U Spartaku je sarađivao sa Ljubišom Dunđerskim, aktuelnim sportskim direktorom Vojvodine. 
  • Boza nstveni

    14.03.2022 18:12
    Ovde da dodje Anceloti da vodi Vosu ne bi nista napravio koliko je zaglibio klub.
  • Bozanstveni

    13.03.2022 22:27
    Mislim da bi novi trener Vojvodine trebalo da bude Ljubisa Tumbakovic, trofejni i uspesni trener priznat u celom svetu.
  • Voskar Sljivar

    13.03.2022 22:24
    Idemo Voso, do titule! Sledece sezone cemo igrati u Lizi sampinjona!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.