Voša posle trenera ostala i bez sportskog direktora: Došli i otišli "u paketu"

Fudbalski klub Vojvodina potvrdio je pisanja medija - Slavoljub Đorđević više nije šef stručnog štaba. Saradnja je raskinuta i sa sportskim direktorom Ljubišom Dunđerskim.
Voša posle trenera ostala i bez sportskog direktora: Došli i otišli "u paketu"
Foto: 021.rs

Raskid saradnje dolazi nakon slabijih rezultata kluba, pogotovo u prolećnom delu provenstva, gde su vezali četiri poraza.

"Sada već bivšem sportskom direktoru Ljubiši Dunđerskom i šefu stručnog štaba Slavoljubu Đorđeviću, fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji i svemu što su uradili za naš klub i želi im mnogo sreće i uspeha u njihovoj daljoj karijeri", navode u klubu.

Kako se dodaje, o imenovanju novog sportskog direktora i šefa stručnog štaba, sportska javnost će biti obaveštena naknadno.
 
Prethodno su objavljena nezvanična saznanja da će novi šef struke u novosadskom superligašu biti donedavni trener subotičkog Spartaka - Vladimir Gaćinović.
  • Pera

    14.03.2022 18:56
    Vosa
    Otisla su Dvojica ali treblo bi i druga dvojica sa slime
    Los izbor je i njihova odgovornost
  • Zapadna

    14.03.2022 18:30
    Tribina ulaz 6
    Zbiljic je u prvom mandatu doveo 20 sponzora limitirao troskove i trazio smanjenje skupstine na 35 clanova tj. da mu se navijaci petljaju u rukovodjenje kluba. On bi svakako bio odlicno resenje ali neznam dali uopšte zeli da se vrati među ove hohstaplere. A i pitanje trenera u ovom trenutku ko hoce da prihvati tim koji su drugi selektirali a pride je u opstem rasulu. Ali svakako ovu upravu treba sto pre ispratiti na put pa niz put.
  • Toma

    14.03.2022 18:28
    Detelenira
    Meni sve jedno iskreno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.