Dragan Radojičić novi trener Vojvodine

Doskorašnji šef stručnog štaba Novog Pazara Dragan Radojičić, dolazi na klupu Vojvodine, nakon što je klub raskinuo saradnju sa Slavoljubom Đorđevićem zbog loših rezultata.

Gaga Radojičić je bivši fudbaler i trener Vojvodine, a odluku o tome da on postane šef stručnog štaba Upravni odbor doneo je jednoglasno. Stručni štab će činiti Zoran Vasiljević, Nemanja Krtolica, a trener golmana ostaće Srđan Žakula.

Ovim su i opovrgnuti navodi u medijima da će novi šef struke biti Vladimir Gaćinović.

Radojičić je nosio crveno-beli dres od 1994. do 1996. godine, i tokom tog perioda pokazao se kao odličan fudbaler i golgeter. Navijačima je još u sećanju sezona 1994/95 kada je Vojvodina poslednji put bila jesenji šampion države, a Radojičić bio prvi strelac tima.

Na kratko je predvodio Vojvodinu, u sezonu u kojoj je klub poslednji put bio vicešampion države. Osim Vojvodine, Radojičić je predvodio i Novi Sad, Grbalj, Sutjesku, Budućnost, OFK Beograd, Proleter, Rad, Kolubaru, te Novi Pazar.
 
"Saradnja sa Radojičićem je uspostavljena sa jasnim zadatkom da Vojvodina obezbedi i naredne sezone nastupe na međunarodnoj sceni. Ovim potezom UO je još jednom pokazao da su vrata kluba otvorena za sve one koji vole i poštuju Vojvodinu", zaključuju u Upravnom odboru FK Vojvodina.
 
Radojičić će kao novi trener Vojvodine biti predstavljen u sredu, u 10 časova.
  • Nikola

    16.03.2022 11:11
    Ovaj se u klubu zadrži u proseku koliko i cirkus kad dođe u selo.
  • brus

    16.03.2022 07:49
    vilis
    Ne zna se ko je gori, da li uprava ili igrači, još se dovede trener koji nigde nije imao uspeha.
  • Dusan Dzigurski

    15.03.2022 22:40
    Ovaj ce biti trener Vose tri nedelje. Zivi bili pa videli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.