Voša danas protiv Partizana u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa

Odbojkaši Vojvodine danas protiv Partizana igraju prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa.
Četiri puta ove sezone snage su odmerili Vojvodina i Partizan, a rezultat iz međusobnih okršaja za sada je nerešen. Po jednom su oba tima slavila u ligi i isto tako bilo je u Kupu Srbije. Poslednji put crveno-beli i crno-beli sastali su se u decembru, kada su bolji bili Novosađani.
"Mislim da će ovo biti mnogo ozbiljniji i teži mečevi od onih u četvrtfinalu. Očekujem potpuno drugačije utakmice. Pre svega ulog je drugačiji, siguran sam da je i naša forma bolja, ali su i obe ekipe daleko motivisanije. Naša ekipa svesna je zadatka i zna kako treba da igra protiv Partizana. Beograđani su imali teško četvrtfinale, igrali su borbeno i dobro i izbacili su Ribnicu u majstorici. Svakako da su u napadu njihove glavne poluge Delgadis i Marinović, a što se nas tiče smatram da nam je uz dobar servis i napad neophodna prava podrška igre u odbrani", ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.
Iskusni srednji bloker Stevan Simić veli da tim jedva čeka polufinale utakmice i da je recept poznat.
 
"Partizan je neugodan protivnik, osvojio je Kup Srbije i pokazao da zna da igra na visokom nivou. Međutim, mislim da se mi pitamo i da će i rezultat doći ako ponovimo pristup iz četvrtifinala. Naravno, uz navijače je sve mnogo lakše, pa ovom prilikom pozivam sve da ispune tribine male sale i pomognu nam da zajedno napravimo još jedan korak do cilja", zaključuje Simić.
 
Meč Vojvodine i Partizana igraće se u maloj sali Spensa od 16:30 časova.
 
Revanš je u Beogradu, a eventualni treći susret igrao bi se u Novom Sadu.
 
Ulaz je besplatan, a meč prenosi RTS2.
  • Dusan Dzigurski

    23.03.2022 13:36
    Ajmo Voso do nove titule!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport