Voša se plasirala u polufinale Kupa Srbije - ubedljvo pobedila Rad

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas u gostima pobedili ekipu Rada rezultatom 4:0.
Voša se plasirala u polufinale Kupa Srbije - ubedljvo pobedila Rad
Foto: Jelena Grlić
Strelci za Vojvodinu bili su Vukčević u 10, Simić u 17, Topić u 25. i Zukić u 45. minutu.
Vojvodina je od prvog minuta krenula ofanzivno, prvi je pripretio Topić, čiji je udarac odbranio Pejović, potom je na odbijenu naleteo Lazarević, ali je izblokiran.
Voša je povela u 10. minutu, Zukić je centrirao sa levog boka, Vukčević je bio najviši u skoku i glavom sa osam metara pogodio za 0:1.
 
Već u 15. minutu Voša je duplirala vođstvo, Vukčević je iznudio penal, na vreme je sklonio loptu, Đorić je zakasnio i zakačio ga po nozi, a precizan sa bele tačke bio je Veljko Simić – 0:2.
 
Gosti su nastavili da dominiraju i ubrzo su došli i do trećeg gola, Lazarević je prošao po desnom boku i vratio povratnu za Topića koji je iz prve gađao levi ugao za 0:3. U nadoknadi prvog poluvremena, Zukić je proigrao Simića, Đorić ga je povukao sa leđa i napravio novi penal. Odgovornost je sada preuzeo Zukić i snažnim udarcem uz samu stativu povisio je na 0:4.
 
Tempo utakmice je znatno opao u drugom poluvremenu, prvi pokušaj imao je Zukić iz slobodnog udarca u 62. minutu, kada je lopta završila preko gola.
 
Rad je najbliži golu bio u 67. minutu, Rockov je odbio loptu u duelu sa Bacanovićem, Stević je naleteo na odbijenu i šutirao preko prečke.
 
Voša je imala dobru šansu u 79. minutu, Nešković je ušao u šesnaesterac iskosa sa leve strane i pogodio spoljni deo mreže. Do kraja nije bilo promene rezultata, Voša se plasirala u polufinale Kupa Srbije.
  • Slaninar 100 %

    07.04.2022 08:38
    Ajmo
    Voso,Kup je nas!
  • ARMAGEDON

    06.04.2022 22:56
    SVE PO PLANU
    Gase Vojvodinu, ruše stadion, prave palatu!
  • Djufrida

    06.04.2022 22:53
    Dobro je, bar nesto pozitivno u ovom crnom periodu za Vosu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.