Novosadski derbi u Superligi

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u ponedeljak, 11. aprila, ekipu Proletera, u 30. kolu Superlige Srbije.
Novosadski derbi u Superligi
Foto: Jelena Grlić

Trener Vojvodine optimista je pred duel sa Proleterom, koji je zanizao nekoliko slabijih rezultata, što je i dalje bolje u odnosu na Vošin niz od šest uzastopnih poraza u prvenstvu.

"Zna se koliko je nama ova utakmica značajna, naročito posle ove pobede u Kupu Srbije. Momci su veoma predani i motivisani. U meč sa Radom ušli smo sa pravim stavom, motivisani i koncentrisani, i to očekujem od svoje ekipe i u ponedeljak. Ne želimo da se bavimo kalkulacijama, želimo samo pobedu i to je jedino o čemu razmišljamo. Raduje me što nam se i zdravstveni bilten poboljšao, jedino još Busnić ima problema sa člankom, ali verujem da će se i on vratiti u naredna dva dana", kaže Radojičić.

On očekuje tešku utakmicu protiv gradskog rivala, ali ističe da veruje u sebe i svoj tim.
 
"Najpre verujem u sebe i tu veru treba da prenesem i na svoju ekipu. Nama su tri boda preko potrebna, serija poraza traje predugo i znam da će moji momci dati poslednji atom snage, ali i znanja da pobedi gradskog rivala. Proleter je odlična ekipa, pozicija na tabeli ne pokazuje koliko su zapravo dobri. Kadrovski problemi su i njih koštali pozicije neke veće pozicije na tabeli koju sigurno, po kvalitetu, zaslužuju. Imamo veliko poštovanje prema našem rivalu, ali se nadamo i verujemo da ćemo pobediti", poručuje Radojičić.
 
Meč između Vojvodine i Proletera igra se u ponedeljak, 11. aprila, na "Karađorđu", sa početkom u 18.30 časova.
  • Jerko Leko

    08.04.2022 15:31
    Napred Voscho, da pokazemo ko je gazda u gradu novome Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.