Radojičić: Možemo da pobedimo Partizan i osvojimo Kup

Trener Vojvodine Dragan Radojičić veruje da njegov tim može da napravi iznenađenje i pobedi Partizan, pa i da osvoji Kup Srbije.
Radojičić: Možemo da pobedimo Partizan i osvojimo Kup
Foto: FK Vojvodina

Voša će 11. maja igrati protiv Partizana, u Beogradu, u polufinalu Kupa Srbije.

Radojičić kaže da žreb nije nimalo lak.

"Relativno lakša možda bi samo bila utakmica protiv Novog Pazara, ali u ovoj fazi nema lakih rivala. Ostale su četiri ekipe, svaka je tu došla zasluženo i sa najvećim ambicijama. Nama će biti dodatno teže jer se igra u Beogradu. Ali, od mene možete da čujete samo to da nema predaje, zato što je u pitanju jedna utakmica u kojoj je sve moguće. Potpuno sam miran i hladan po tom pitanju, jer znamo kako ćemo se pripremiti za tu utakmicu i da u tih 90 minuta može svašta da se desi. Želim da odigramo najbolje što umemo na stadionu Partizana i to će biti naš plan, želja i cilj. Vojvodina će pokušati sve što je u njenoj moći da obraduje svoje navijače, da pobedi Partizan i plasira se u finale Kupa Srbije", kaže Radojičić.
 
On očekuje da njegovi igrači pruže maksimum, da budu motivisani i da pokušaju da uđu u istoriju.
  • Mikele Nenezic

    20.04.2022 13:36
    Ima Partizan da nas pokrade kao i uvek.
  • Francesko Popovic

    20.04.2022 13:22
    Mislim da Vojvodina nema sanse za pobedu u Beogradu.
  • Mrki

    20.04.2022 08:27
    Ima sanse
    Posto zvezda I partizan su prvi ili drugi kao I obicno a vojvodina nije treca onda ce da im daju kup da svi budu srecni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.