Radojičić: Momci su se borili do samog kraja, Vojvodina ne zaslužuje ovakav tretman

Trener Vojvodine Dragan Radojičić čestitao je svojoj ekipi na borbenoj igri u porazu od Partizana.
Radojičić: Momci su se borili do samog kraja, Vojvodina ne zaslužuje ovakav tretman
Foto: Jelena Grlić

"Stara dama" eliminisana je danas iz Kupa Srbije, izgubivši od ekipe Partizana rezultatom 2:1.

Trener Voše istakao je da su greške u prvom poluvremenu odlučile pobednika.

– Momci su bili odlični, borili su se do samog kraja i svaka im čast na tome. U prvom poluvremenu opet smo pogrešli dva puta, te neiznuđene greške su nas ponovo koštale, verovatno više nego ijednu ekipu u Super ligi – rekao je Radojičić. 
 
Dodao je da se Vojvodina probudila u drugom poluvremenu. 
 
 Moji momci nisu klonuli duhom, jesmo ostavili Partizanu prostora za kontre, ali želeli smo da damo gol više i zadovoljan sam izdanjem svoje ekipe u drugom poluvremenu. Vojvodina ne zaslužuje ovakav tretman, ne želim dalje da komentarišem da me neko ne bi kaznio – naveo je trener Voše.
  • Liman

    12.05.2022 08:12
    Precednik
    Pa precednik Samardžić je oterao Lalatovića što je bio pobednik kupa i 4 na tabeli,14 kola pre kraja prvenstva.Šta će sad da kaže.On i njegova svita iz uprave pod hitno treba da odu iz fudbala za sva vremena. Ubili su Vojvodinu.
  • Lep sam k`o slika

    11.05.2022 23:06
    Dobro je, sezona tece po planu, u prvenstvu je Vojvodina na visokom sedmom mestu a u kupu je dogurala do polufinala i tu skupo prodala kozu protiv mocnog Partizana. Stadion Partizana danas odlicno popunjen, bilo je par petsto gledalaca.
  • Vlado

    11.05.2022 21:40
    Kilibardo
    Ti si prošlost..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.