Kamp fudbalskog kluba Milan od 27. juna u Novom Sadu

Dečiji fudbalski kamp u organizaciji fudbalske akademije italijanskog kluba Milan održaće se u Novom Sadu na sportskom centru "Sajmište" od 27. juna do 1. jula.
Kamp fudbalskog kluba Milan od 27. juna u Novom Sadu
Foto: Pixabay

Pravo učešća imaju dečaci i devojčice rođeni od 2006. do 2014. godine.

"Cilj Milanove akademije je socijalizacija, druženje dece, pronalaženje prijatelja i novih zadovoljstava. Nakon toga, ako se pojavi neki talent, neko ko je stvarno nadaren. Radićemo po programu Milana, koliko to budemo mogli ispoštovati u odnosu na kvalitet dece koju ćemo tu zateći. Zabavićemo se, upoznati, a deca će steći veliko iskustvo", istakao je predstavnik akademije "Milana" Stacio Bajlo.

Fudbalski klub "Petar Puača" organizuje kamp u saradnji sa italijanskim gigantom, a tokom pet dana će četiri trenera iz Milana i isto toliko iz naše zemlje održati 10 treninga.

"Dobili smo podršku da 150 dečaka i devojčica uživa u fudbalu uz najjače italijanske trenere. Osim fudbala, imaćemo i dosta propratnog sadržaja. Ono najvažnije je da izaberemo petoro dece koje će nagradno ići u Milano", rekao je organizator kampa Petar Puača.

Osim treninga po planu milanskog kluba, organizatori su za svu decu pripremili bogat dodatni sadržaj. Svi učesnici biće u prilici da odslušaju čast istorije fudbalskog kluba Milan, a biće organizovan i obilazak Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave.

"Fudbalski savez grada će dati maksimalnu podršku. Siguran sam da će posle ovog kampa na desetine dečaka i devojčica zavoleti i fudbal i Novi Sad", istakao je predsednik fudbalskog saveza Grada Novog Sada Novak Kostrešević.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.