Voša bira novog predsednika i upravu 27. maja

Izborna sednica Skupštine Fudbalskog kluba Vojvodina održaće se u petak, 27. maja.
Voša bira novog predsednika i upravu 27. maja
Foto: 021.rs

Tom prilikom skupština će odlučiti o predsedniku ovog klupskog tela, predsedniku FK Vojvodina, kao i o članovima Upravnog i Nadzornog odbora.

Izglasaće se i direktor kluba, kao i izbor predsednika i članova komisija za Status, a biće usvojen i program rada kluba za period od 2022. do 2026. godine.

Aktuelni predsednik Dragoljub Šamardžić povući će se sa te pozicije, a prema nezvaničnim saznanjima, njega bi trebalo da zameni sadašnji predsednik OK Vojvodina i predsednik kompanije "Energotehnika Južna Bačka" Dragoljub Zbiljić.
 
Novi saziv Skupštine FK Vojvodina izabran je u četvrtak.
  • Dusan Dzigurski

    21.05.2022 21:19
    Resenje
    Eno, Roman Abramovic vise nije vlasnik Celzija, neka dodje u Vosu da sa njom napravi dobre rezultate. A i neka udeli koju kintu ovim lesinarima sto se motaju oko kluba, cisto da imaju koju stotinu hiljada evra da ne moraju mnogo da se znoje i da rade.
  • A

    21.05.2022 18:05
    E
    Crtani film
  • L

    20.05.2022 20:04
    S
    Lugonja,cvijasavkovic,smesno pa oni nemaju pojma o fudbalu a i devedeset posto ostalih,e moja vso sta si docekala uzas,propast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.