FOTO: Citati Vujketa, Mike Antića i Lazara Vasića o Voši širom grada

Već nekoliko dana širom grada Novosađani mogu da vide bilborde i LED ekrane na kojima se vide poruke o FK Vojvodina.
FOTO: Citati Vujketa, Mike Antića i Lazara Vasića o Voši širom grada
Foto: FK Vojvodina

U pitanju su citati Vujadina Boškova, bivšeg igrača, tehničkog direktora i nesumnjivo najvećeg imena u istoriji FK Vojvodina, zatim Lazara Vasića, legendarnog golmana "zlatne generacije" iz pedesetih godina prošlog veka, kasnije poznatog novinara i pesnika. 

Tu je, naravno i Mika Antić, koji je, iako nikada nije imao neku zvaničnu funkciju u klubu, oduvek bio poznat kao iskreni i istinski navijač Vojvodine.

"Kroz njihove citate, koje i posle toliko decenija dobro pamte navijači Vojvodine, jasno se uočava njihova privrženost i iskrena ljubav prema klubu, uz kojeg su bili i ostali i u dobrim i lošim vremenima, što je, između ostalog, samo jedan od razloga zašto klub ne sme i nikada ih neće zaboraviti", navodi se na sajtu kluba.

  • SAMO BORBENO

    30.05.2022 10:39
    @Vojvodina ima dušu

    Pa nije to samo u Novom Sadu, nego u celoj Srbiji a i sire. Znas li ti ko je pobedio 1945?
  • Bob Rock

    29.05.2022 16:54
    Divno
    Konačno nešto lepo u našem gradu.
    Kad sam citao na nekim autobuskim stanicama srce mi je zaigrao od sreće i setio sam se divnih vremena našeg grada koji više nije tako lep već unakazen , kriminalan gde ne vladaju lepi maniri i vaspitanje nego bahatost primitivnost i glupost.
    Bilo je divno živeti u ovom gradu, a sad mi koji smo odrasli u tim manirima polako nestajemo i na naše mesto dolaze oni koga se pametan stidi.
  • Jovica

    29.05.2022 16:23
    Kriminal
    Očistite klub od kriminala i dolazim sa decom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.