Lalatović odlazi u Vošin bratski klub

Nekadašnji trener FK Vojvodina karijeru bi trebalo da nastavi u banjalučkom Borcu.
Lalatović odlazi u Vošin bratski klub
Foto: 021.rs

Prvi radni dan poznatog stručnjaka trebalo bi da bude četvrtak, 9. jun, piše Sport klub.

Prema pisanju, ostalo je još da se dogovore sitni detalji, ali je dogovor već napravljen. Lalatović je pokazao da je majstor za Superligu Srbiju, pošto je nakon povratka iz Saudijske Arabije preuzeo klupu Radničkog 1923 i spasao ga od ispadanja iz lige. 

Kao i uvek do sada, uz Lalatovića bi u Borac trebalo da dođe i njegovi stalni saradnici Dragan Šarac i Vidak Bratić.
 
Borac je u bh Prmijer ligi završio kao trećeplasirani tim, iza Zrinjskog i Tuzla Sitija. Klub će igrati kvalifikacije za Ligu Konferencije i svakako jedna od Lalatovićev ambicija jesu evropske utakmice.
 
Ipak, ono što bi svakako pokušao da uradi, nakon osvajanja Kupa Srbije sa Vojvodine, jeste da osvoji šampionat. Borac je pokazao da ima kvalitet, a to je u dosadašnjoj karijeri, u kojoj trenirao Vojvodinu, Proleter, Crvenu zvezdu, Čukarički i druge klubove, pokazao i Lalatović.
Vojvodina i Borac važe za bratske klubove, a Lalatović je imao priliku da predvodi Novosađane na gostovanju u gradu na Vrbasu. Bilo je 2019. godine, kada su Borac i Vojvodina odigrali prijateljski humanitarni meč. Utakmica se završila rezultatom 1:1.
 
"Banjaluka je prelep grad i ljudi su vrlo srdačni, pa su igrače i mene vrlo lepo prihvatili, a kad vidite da vas neko poštuje i ceni, onda odatle možete da nosite samo lepe uspomene", rekao je tada Lalatović o, po svemu sudeći, svojoj narednoj adresi.
  • Labud

    08.06.2022 19:17
    Sram vas bilo ovakvih komentara na racun Lalata i opet vam ponavljam sram vas bilo .Zbog takvih kao sto ste vi Vojvodina nemoze nista da napravi .niko i nikada vam nece odgovarati .Čovek je sa Vojvodinom napravio savrsen rezultat . I OPET PONAVLJAM SRAM VAS BILOOO !!!!
  • Dusan Dzigurski

    04.06.2022 15:50
    Zbogom
    Kada se pomene Lalat, meni kao Vojvodinasu uvek je u glavi ona pesma "Ti samo budi dovoljno daleko".
  • varošan

    03.06.2022 16:49
    Ne okreći se, sine!
    Daleko mu lepa kuća... Čim čim dalje, tim tim bolje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.