Slovačka u Novom Sadu pobedila Belorusiju, Moldavija bolja od Lihtenštajna u Ligi nacija

Fudbaleri Slovačke pobedili su u Novom Sadu selekciju Belorusije sa 1:0, u meču prvog kola Grupe 3 divizije C Lige nacija.
Slovačka u Novom Sadu pobedila Belorusiju, Moldavija bolja od Lihtenštajna u Ligi nacija
Foto: 021.rs
Jedini gol postigao je Tomaš Suslov u 61. minutu.
Meč je odigran na stadionu "Karađorđe", pošto Belorusija nema pravo da mečeve igra u svojoj zemlji.
Ranije u ovoj grupi Kazahstan je pobedio Azerbejdžan sa 2:0.
 
Moldavija je na gostovanju pobedila Lihtenštajn sa 2:0 u Grupi 1 divizije D.
 
Jon Nikolaesku je u petom minutu bio precizan sa penala, dok je konačan rezultat postavio Vadim Bolohan u četvrtom minutu nadoknade. Letonija je prethodno juče na svom terenu pobedila Andoru sa 3:0, u okviru ove grupe.
  • Prle

    05.06.2022 13:40
    Ne razumem zasto ne moze da bude gledalaca na ovoj utakmici? Ako je Belorusija kaznjena, onda je trebalo da je kazne tako sto ce igrati u Minsku ili u nekom drugom beloruskom gradu bez publike. Ovako Belorusi i njihovi protivnici dolaze cak u Novi Sad a ne moze da prisustvuje publika. Ja volim jako fudbal i dosao bih da gledam cak i tako neki ne mnogo vazan mec kao Belorusija-Slovacka ali UEFA ne da. Nisam nikakav nacionalista, politika me ne zanima ali u Novom Sadu (i u ostalim gradovima Srbije osim Beograda) je manjak zanimljivih sportskih dogadjaja, trebalo bi i ostalim gradovima dati neke dobre utakmice, zar ne?
  • @Nn cz

    04.06.2022 21:47
    OMAŠIO SI RUBRIKU
    Derane, ako hoćeš da laprdaš o politici, trži odgovarajuće RUBRIKE i članke pa tamo do mile volje piši - dok ti oči ne pobele... Ostavi nas, ovde, da se mi bavimo sportom i loptanjem.
  • Steva

    04.06.2022 14:44
    lee
    O cemu pricas buraz, mislis na one sa naci tetovazama iz Azova? Cool decaci sa svastikama po telu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).