Predsednik Mladosti: Želimo da igramo utakmice na "Karađorđu", planiramo nadogradnju naših tribina

Predsednik Fudbalskog kluba Mladost Dejan Slijepčević poručio je da "GAT arena" na Satelitu ne ispunjava uslove za nastupe u Superligi Srbije.
Predsednik Mladosti: Želimo da igramo utakmice na "Karađorđu", planiramo nadogradnju naših tribina
Foto: 021.rs
Iz tog razloga se nada da bi Mladost svoje utakmice u najjačem rangu domaćeg fudbala mogla da igra na "Karađorđu", poručuje on u intervjuu za zurnal.rs.
 
"Velika želja uprave kluba, igrača, trenera, brojnih navijača, ali i građana Novog Sada jeste da Mladost GAT utakmice kao domaćin igra na gradskom stadionu 'Karađorđe'. I nije to samo želja, nego i očekujemo da utakmice igramo u svom gradu. Uostalom, Novosađani su nas podržavali i, zahvaljujući i njima, postali smo šampioni u Prvoj ligi. Hvalisavo naglašavam da smo u Novom naselju igrali skoro najposećenije utakmice u srpskom fudbalu, verujem da će gradski čelnici odobriti korišćenje stadiona 'Karađorđe', tim pre što se Proleter više ne takmiči u najjačem rangu. Napravili smo i rezervni dogovor sa rukovodstvom stadiona u Bačkoj Palanci, gde bismo mogli da budemo domaćini", kaže Slijepčević.
Predsednik Mladosti i investitorske kompanije GAT, kaže da su Gradskom zavodu za urbanizam uputili zahtev za dogradnju tribina na Satelitu.
 
"Ukoliko se bude izjasnio pozitivno, nadam se i podršci cenjenog gradonačelnik Miloša Vučevića", dodaje Slijepčević. 
Po njegovim rečima, nerealno bi bilo da klub u debitantskoj sezoni očekuje visok plasman, ali klub pravi planove za višegodišnji kontinuitet igranja u eliti "i po koji otkinuti bod najboljim ekipama". 
 
Na pitanje gde vidi Mladost u narednim sezona, Slijepčević ima zanimljiv odgovor.
 
"Delimično sam već odgovorio... Tražite da budem vidovit, a prezivam se Slijepčević. Ipak, u životu se nikada unapred ništa ne zna i sve je moguće", zaključio je predsednik novog člana Superlige u intervjuu za Sportski žurnal.
  • Bane Novo Naselje

    09.07.2022 07:59
    Ne vidim sta je problem da Mladost kao ekipa igra Super Ligu Srbije,da nije malo puno Beogradskih klubova vec godinama u nazad po nasem fudbalu.Ne sme grad kao Novi Sad da ima jednog Superligasa.Jesam Novosadjanin ali prepumpavanje Beogradskih klubova nije uredu sto je jedne godine igralo njih 9 u eliti.To valja?A sto neko ulozi pare u klub i u igrace i dovede tim iz zadnje lige u elitu to je super.Covek je dao svoje pare u klub a ne vase.Dovedite vi Arape u Vozdovac,Cukaricki,Rad,Zemun,Partizan,Zvezdu pa kupujte koga god zelite a Mladost Novi Sad ostavite na miru.To je klub koji treba da igra Superligu,da je srece i Proleter da je opstao u ligi pa da imamo 3 ucesnika.
  • TSK Temerin

    08.06.2022 16:02
    Samo se setite...
    ...na koji nacin ste iz pete lige (Novosadska liga) ušli u četvrtu ligu!!!

    Pošteni Mladost GAT. Hahahaha.
  • Luka

    07.06.2022 11:49
    "Odličan početak "!
    Oteraš trenera koji je ostvario najbolji uspeh u istoriji kluba, nema ni naznake za pojačanja...ali zato...Karadjordje..je najbitnije
    pitanje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.